Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Voor € 100,- een topvakantie
26 MEI 2015 • Door Sara Madou • Meer blogs over Theater

Voor € 100,- een topvakantie

Op zoek naar de perfecte zomertrip? CJP tipt Oerol festival: geen 12 uur opgepropt tussen een dikke man en een huilende baby met vies vliegtuigvoer, en tóch een droomreis. Dat komt door deze elementen.

Location, location, location
Terschelling: een van de mooiste plekjes in Nederland. Met zon (in juni, tijdens Oerol, in ieder geval wel), zee (die is er altijd) en strand (idem, behalve met extreme vloed). 

Oerol CJP strand
Theater in de branding.

Cranberry's
Die verwerken ze werkelijk overal in op Terschelling: likeur, bonbons, salades, thee, straatversieringen, outfits, bier, pizza. Niet te verwarren met: The Cranberries.

Deze cranberries bedoelen we dus niet.

Theater
De creatiefste types zetten al hun hersencellen aan het werk om met originele voorstellingen op de proppen te komen, die ook nog eens op originele plekken plaatsvinden. Zo kan het dus dat je middenin de duinen naar een sprookje over Afghanistan zit te kijken, of tijdens Midzomernacht op een open plek in het bos naar Shakespeare's Midzomernachtsdroom. 

Mensen kijken
Handig voor singles: je vist hier in een culturele vijver vol enthousiaste mensen. Handig voor niet-singles: je posteert je tussen de voorstellingen door ergens langs een fietspad met een krat bier of fles wijn, en je hebt ook een topdag met het bekijken van alles wat er voorbijkomt. 

Oerol mensen publiek CJP dansen muziek
Shiny happy people op Oerol.

Slank blijven 
Je crosst het halve eiland over, wat je natuurlijk niet zoals de 50-plusbezoekers op een ebike doet. Kun je mooi al die cranberry's eraf fietsen.

Verrassingselementen
Je kunt tijdens Oerol overal cultuur tegenkomen. Een straatmuzikant wanneer je door een dorp wandelt, wilde kunstwerken middenin het bos, een clubje theatermakers als je de hoek om fietst. Dat is vrijwel altijd leuk, behalve als het een clown is, maar die kwamen we er vooralsnog niet tegen tijdens eerdere edities. 

Prijs
Met een CJP-pas betaal je slechts honderd euro’tjes (vandaar die kop dus inderdaad) voor een Oerol-pakket met daarin busvervoer, bootvervoer, fietshuur, campingplek en een entreebandje tot het festivalterrein. Wil je nu alvast weten naar welke voorstellingen je gaat, en niet op het eiland je culturele kostje bij elkaar scharrelen? Twintig euro extra levert je twee tickets op voor een van de topvoorstellingen.

Dus: koop NU je pakket voor Oerol via CJP. Vanaf 27 mei 10:00 uur zijn de kaarten voor voorstellingen te bestellen. Die gaan als een trein, dus wacht daar niet te lang mee. Tijdens Oerol zijn er ook kaarten te koop op het festivalterrein. Waar het trouwens sowieso gezellig is, dus je kunt altijd nog relaxen met een biertje en naar gratis optredens kijken.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.