Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
C. magazine is er!
07 MEI 2015 • Door Sara Madou • Meer blogs over Lezen

C. magazine is er!

De meesten van jullie zullen hem al hebben zien shinen op je deurmat. Geef NU in je profiel aan dat je dit mooie magazine wilt blijven ontvangen!

Soms wil je wel eens wat anders. Een nieuwe woning bijvoorbeeld, omdat je op brute wijze je huisgenoot gaat vermoorden als hij nog één keer de laatste koffiebonen opmaakt. Of een verse relatie, omdat de lover die je hebt niet meet voldoet aan je strenge maar uiteraard compleet terechte eisen. Zo'n soort gevoel hadden we bij CJP ook. De oplossing? C. magazine! En mocht je daar nu toevallig vragen over hebben... komt dat even goed uit!

Mooi hè? In de nieuwe C. staat onder andere een interview met Kovacs.

Waarom komen jullie met C. magazine? CJP heeft onderzocht wat jullie, de CJP'ers dus, willen. Daaruit bleek dat jullie het fijn vinden om informatie te ontvangen over de kortingen die je krijgt, maar ook graag inspiratie vinden in verhalen over de mooie dingen die je daarmee kunt zien en meemaken. In C. hebben we die twee zaken gecombineerd: het eerste gedeelte bestaat uit bijzondere foto's, achtergrondverhalen en interviews, deel twee van het magazine is het agendagedeelte met agendatips voor de komende periode. Door sterker papier, een andere vormgeving en een lumback (zo'n rug die breed genoeg is om een tekst op te zetten) ziet het er allemaal bovendien net wat mooier uit. 

Hoe zit het met CJP magazine dan? In 2015 verschijnt CJP magazine niet meer. We vonden C. zó mooi, dat we graag daar onze tijd en euro's aan willen besteden. Voor 2016 staan de plannen nog niet vast. 

Wanneer verschijnt C. magazine? Het eerste échte issue is dus net verschenen, vanaf 6 mei heeft iedereen met een CJP-pas het ontvangen. Let op: met een gratis CJP/Knaek-pas of een Cultuurkaart krijg je het magazine niet (net zoals bij CJP magazine). Het volgende magazine verschijnt in september/oktober. Op deze manier krijg je twee handige halfjaargidsen, met het beste aanbod van CJP-kortingen voor zes maanden fun. Dat klinkt wellicht wat slijmerig, maar het is wél waar. 

Hoe kan ik zorgen dat ik geen nummer mis? Heel simpel. 1) Log in bij Mijn CJP, met je CJP-nummer en je wachtwoord. 2) Op dat invulscherm staat, een stukje boven de oranje button, de volgende tekst: Ja, ik wil het C. Magazine ontvangen. 3) Vink het vakje dat daarvoor staat aan. 4) Klik op de oranje button. That's it, vervolgens krijg jij automatisch ieder issue van C. in je brievenbus. 

Zwemmen in een bad vol C's.

Hoe kan het eigenlijk dat er nummer 3 op dit issue staat, terwijl ik het magazine nu pas voor het eerst heb ontvangen? Dat zit zo: de eerste twee magazines waren pilot-versies, om uit te proberen wat het beste werkt, zodat we jullie het mooiste magazine kunnen voorschotelen. Deze magazines werden verspreid in culturele toplocaties (musea, theaters, bioscopen), waar je nu nog steeds issues kunt vinden trouwens. 

Ik ben journalist (in wording) en heb een briljant verhaalvoorstel voor C. magazine. Wat nu? In principe zijn we op de redactie voorzien wat betreft freelancers. Maar als het echt een briljant voorstel is ('iets met Carice van Houten' telt niet), horen we het natuurlijk graag! Mail dan naar chef redactie Sara Madou op sara@cjp.nl. Wat je ook kunt doen, is solliciteren op een stageplek. We zoeken namelijk regelmatig stagiairs op de redactie. Kun je je wellicht op slinkse wijze alsnog naar binnen wurmen. Zie ook hier meer info over de stage bij CJP.

Ik heb een megafantastisch evenement in de aanbieding, dat een plekje in C. verdient. Wat nu? Dan is eerst onze vraag: zit er CJP-korting op? Zo nee, dan kunnen we er helaas geen aandacht aan besteden (ook niet als het een gratis evenement is). Hoe megafantastisch je evenement ook is. Maar geef je wél CJP-korting omdat je zoveel mogelijk van onze zwaar aantrekkelijke pashouders binnen wil hebben, dan kun je contact opnemen met Marije Kuijs op marije@cjp.nl.

Waarom doen jullie nog dingen met dode bomen? Omdat dode bomen helemaal terug van weggeweest zijn. Net als mom jeans, Paul McCartney en vinyl. Maar even serieus: wij geloven volledig in online, hebben daarom ook net een website gemaakt waar we retetrots op zijn, maar zijn er ook heilig van overtuigd dat het heel belangrijk is om daarnáást iets echts in je handen te houden. Kun je bovendien ook bij een stroomstoring of gevalletje wc-valt-in-de-wc nog kijken waar je CJP-korting krijgt. 

Maar ik ben een kind van de digitale tijd. HELP MIJ! Nou, vooruit. Bomen hoeven natuurlijk niet voor niets dood. Als je in je profiel níet aanvinkt dat je C.  wilt ontvangen, dan krijg krijg je de papieren versie niet meer in de bus. Je kunt C. magazine (én de eerdere twee pilotversies plus oude CJP magazines) overigens ook inkijken op ISSUU. Check de magazines van CJP hier.  Als je het ons vraagt (en dat is hier toch wel het geval stiekem) komt C. pas écht tot zijn recht op het mooie papier, in je poezelige handjes. Maar the choice is all yours!

Ik heb een andere vraag. Geen probleem. Je kunt je vraag hieronder, via Facebook of Twitter alsnog aan ons stellen. 

Veel plezier met C. magazine!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.