Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Win een festivalzomer!
20 APR 2015 • Door Steven Stoffers • Meer blogs over Festival

Win een festivalzomer!

Ben jij de ultieme festivalkenner van Nederland? Iemand die praktisch de hele zomer doorbrengt in een klein koepeltentje en de line-up van een festival al kan ruiken voordat de eerste band überhaupt geboekt is? Dan hebben we hier een heel grote zak met festivalkaarten voor je klaar staan. Test de komende twee weken je kennis met onze Festival Quiz en win een festivalzomer!

De die-hards weten natuurlijk al jaren dat een CJP-pas tot de standaarduitrusting van een echte festivalganger hoort. We geven namelijk flinke korting op bijna alle grote festivals van Nederland en als je naar twee festivals per jaar gaat, heb je de pas er meestal al uit. Diezelfde die-hards verheugen zich ook elk jaar rond deze tijd op CJP’s inmiddels traditionele festivalactie en uiteraard willen we hen niet teleurstellen. Om jullie te bedanken hebben we dus ook dit jaar weer een vrij exorbitante festivalactie opgezet.

Elke dag een nieuwe kans op festivalkaarten

Vanaf 20 april staat er twee weken lang elke werkdag een nieuwe festivalvraag op festival.cjp.nl, die jouw festivalkennis danig op de proef stelt. Heb je die vraag goed beantwoord, dan maak je kans op festivalkaarten voor bijvoorbeeld Zwarte Cross, North Sea Jazz of Exit festival. Als je alle vragen van de week goed hebt, maak je zelfs kans op de weekprijs: twee kaarten voor alle vijf de festivals van die week plus een driedaags Holiday Ticket voor Solar Weekend! Als je een vraag gemist hebt, doordat je bijvoorbeeld deze blog te laat leest, kun je hem de volgende dag alsnog invullen om kans te maken op de weekprijs. Waar wacht je nog op? Ga meteen door naar de eerste vraag van CJP’s Festival Quiz.

Nog even oefenen?

Alle begin is moeilijk, dus hebben we nog drie oefenvragen voor je opgesteld. Kun je er even inkomen:

  1. Schatvraag: hoeveel is de weekprijs van week 1 (alle kaarten, excl. administratiekosten) in totaal waard?
  2. Hoeveel kaarten geven we weg in twee weken Festival Quiz?
  3. Elke rechtgeaarde festivalkenner kent natuurlijk dit geniale filmpje waarbij één gekke danser een complete volksbeweging op gang brengt. Maar op welk festival vond dit typische groepsgedrag eigenlijk plaats? 

Makkie toch? Je bent er helemaal klaar voor, pak die festivaltickets

Antwoorden oefenvragen

  1. Twee weekendkaarten voor Zwarte Cross + twee dagkaarten voor North Sea Jazz + vier kaarten voor M.U.R.S. op Holland Festival + twee kaarten voor Valtifest + twee kaarten voor Extrema Outdoor + twee 3 Day Holiday Tickets voor Solar Weekend = € 825,-!
  2. In totaal geven we in 42 kaarten weg als dagprijs en 28 kaarten zijn gereserveerd voor de twee weekprijzen, dus in totaal zitten er 70 festivalkaarten in de grote zak van CJP.
  3. Deze (te) gekke danser had zijn finest moment op Sasquatch festival in de Amerikaanse staat Washington. Voor de echte kenners: in 2009.

Om mee te kunnen doen aan CJP's Festival Quiz, moet je lid zijn van CJP. Als je nu een pas koopt en met iDeal betaalt, krijg je direct een CJP-nummer en kun je inloggen. 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.