Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
Welkom! Wat vind je van ons nieuwe kapsel?
02 APR 2015 • Door Steven Stoffers • Meer blogs over Lifestyle

Welkom! Wat vind je van ons nieuwe kapsel?

Het was je waarschijnlijk al opgevallen: CJP.nl is volledig vernieuwd! De site is strakker, mooier en overzichtelijker dan ooit. Maar er is meer dat we hebben veranderd.

Eens in de zoveel tijd moet je jezelf goed in de spiegel bekijken. Soms zijn de vragen die dan opkomen simpel: zit er nu serieus een puist op mijn voorhoofd, ik ben 28?! Een andere keer zijn ze drastischer qua consequenties: zou het tof staan als ik nu mijn hoofd half kaal scheer? En als je Harry Potter heet, zie je misschien wel je dode ouders verschijnen. Dat laatste gebeurde ons gelukkig niet, maar we vonden het eigenlijk wel weer eens tijd voor een nieuw kapsel.

Johnny Depp is helaas niet betrokken geweest bij dit project

De make-over van CJP

De afgelopen maanden heeft CJP achter de schermen keihard gewerkt aan onze nieuwe look. Met onder andere een strak zwart, wit en blauw fotogeniek kapsel dat uitnodigt om er met je hand doorheen te kroelen. Of scrollen, wat je wil. Mocht je toevallig zo’n dikke MacBook Pro Retina 13-inch met CJP-korting hebben gekocht, dan kan dat ook nog eens op retina beeldkwaliteit. Maar echte schoonheid zit natuurlijk van binnen. Toen we eenmaal bezig waren, hebben we dus ook het raderwerk maar even onder handen genomen. Hierdoor is het bijvoorbeeld veel gemakkelijker om de kortingen en blogs te vinden die nu voor jou relevant zijn en antwoord te krijgen op eventuele vragen.

Wat is er dan precies nieuw?

Op de homepage vind je nog steeds dagelijks sterke interviews, goede achtergrondverhalen en lekker luchtige lijstjes over irritante museumbezoekers, maar we hebben ervoor gezorgd dat ze beter leesbaar zijn op mobiel en tablet. Daarnaast hebben we de blogs wat handiger ingedeeld op thema. Want als je vooral CJP-lid bent voor onze bioscoopkortingen, dan heb je misschien helemaal geen boodschap aan de beste nieuwe albums, EP’s of singles van deze week. Aan de andere kant: hoe fijn is deze wekelijks geüpdate Spotify-playlist?

Oké fijn, thema's dus?

Ja, thema's. Of je ons nu volgt voor festivals, theater of exposities; via de juiste themapagina ben je bij CJP altijd op de hoogte van het laatste nieuws op cultureel gebied. Alles wat je culturele hartje begeert, vind je onder het menu linksboven in je scherm (op een computer: onder Ontdek). De culturele veelvraat die in één keer inspiratie nodig heeft voor het hele weekend, klikt natuurlijk als vanouds door naar CJP’s Wat Te Doen Weekendagenda.

En wat is er met de kortingen gebeurd?

We hebben ook ons kortingenoverzicht grondig op de schop genomen, zodat je altijd en overal snel kunt checken wat de voordelen zijn die je krijgt met je pas. Je kunt naast op categorie nu bijvoorbeeld ook filteren op datum en provincie; erg handig als je een dagje naar Amsterdam of Groningen wil. Even een pro-tip die je mogelijk veel geld gaat besparen: met twee klikken in het menu van de browser op je smartphone kun je CJP.nl/kortingen 'Toevoegen aan je startscherm' (Android) of 'In je beginscherm zetten' (iPhone). Zo weet je wanneer je voor een museum staat binnen twee seconden hoe hoog de CJP-korting daar is.

CJP.nl mobiele website screenshot whatsapp delen

Trouwens, nog even over die smartphones...

Kijk, in musea of tijdens de film hebben we graag dat je je telefoon even weglegt. Maar wij zijn ook mensen: de rest van de tijd zitten we nu eenmaal aan onze smartphones vastgekleeft. Starend naar die fantastische Instagram-account van CJP natuurlijk. We hadden je al gemeld dat deze nieuwe site een stuk lekkerder werkt op mobiele telefoons. Maar we hebben ook het delen van artikelen makkelijker gemaakt. Vanaf nu kun je toffe blogs gewoon via WhatsApp doorsturen. Dan hoeft verder niemand op Facebook te zien dat jij een artikel hebt gelezen over penismythes.

Inloggen en cadeautjes

Tot slot hebben we het kopen van een CJP-pas en het inloggen allemaal wat gemakkelijker en duidelijker gemaakt. Bovendien is het nu, niet onbelangrijk, super easy om een pas cadeau te doen aan een vriend(in), broer/zus of achterneef/nicht. Als je dat meteen even doet, of in ieder geval vóór 9 april, krijg je er overigens een 100% stedengids naar keuze (t.w.v. € 15,-) gratis bij.

Maar nu even eerlijk: wat vinden jullie van ons kapsel?

We zitten hier nog altijd achter onze schermen. Te trillen als onzekere pubermeisjes op hun eerste schooldag. Na maandenlang leven als een kluizenaar zien wij door de bomen namelijk nauwelijks onze mooie bos krullen nog. Dus alsjeblieft, verlos ons uit ons lijden en vertel: wat vind je ervan?

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.