Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
CJP's Wat Te Doen Weekendagenda
17 APR 2015 • Door Annebel Wouters • Meer blogs over Muziek Film Festival Theater Expo Shoppen

CJP's Wat Te Doen Weekendagenda

Attentie, flierefluiters en paradijsvogels: meet jezelf een nieuwe outfit aan, raak verdwaald in een trappenhuis of verdwijn in de rimboe. Dit weekend is niet besteed aan huismussen. Lees onze tips en vogel uit wat er allemaal te doen is.

Vrijdag:
Sven Hammond 
Ooit begon deze band onder de naam Sven Hammond Soul. Tegenwoordig hebben ze het ‘soul’-jasje afgedaan. De band gaat voor meer blues en nog meer rock en zorgt ervoor dat zelfs jij met twee linkerbenen een aardig dansje doen. Je kunt niet anders dan swingen als je de blues-, jazz- en rockmedleys hoort. Met Ivan Peroti (zang), Sven Figee (hammond/keys), Tim Eijmaal (gitaar), Glenn Gaddum Jr. (bas) en Joost Kroon (drums). Je raad het al: Sven Figee is de bandleider. Hij speelde ook in de band van Anouk en Di-rect. Kijk, dan begrijpen we dat de band meer wil rocken.
Poppodium Nieuwe Nor, Heerlen / / Aanvang: 20:00 – 23:30 / / Korting: met je CJP-pas krijg je € 2,50 korting / / Meer info 

Escher in Het Paleis
Verdwaald raken in een trappenhuis, het kan. Oneindig gaan de treden door, je gaat alsmaar hoger en komt er niet uit. Op een gegeven moment ben je het spoor bijster: waar ga je heen? Dit zijn de optische illusies van Escher. Dit genie maakte houtgravures, houtsneden, potloodtekeningen en lithografieën. Allemaal met dezelfde onderwerpen: parallelle werelden, andere dimensies en perspectief. Zoals het werk waarin eenden overlopen in vissen. Je zal versteld staan van deze kunsten.
Escher in het Paleis, Den Haag / / Aanvang: 11:00 – 17:00  / / 15% CJP-korting / / Meer info

Zaterdag:
Koning Chaos
In het hoofd van Martijn Koning heerst een grote klerezooi. De wereld is in chaos en dat laat hij zien met zijn show. Hij is bekend als vaste columnist bij Spijkers met Koppen en is lid van Comedytrain. Improvisatie is dan ook zijn kracht en dat voert hij door in deze show, daarom kan elke avond anders zijn. Wat wel hetzelfde blijft: Martijn als hyperchaotische, van de hak op de tak springende en knettergekke Koning Chaos.
De Kleine Komedie, Amsterdam / / Aanvang: 20:15 / / Korting: 50% lastminute-korting, als je op de dag van de voorstelling zelf een kaartje aan de kassa koopt / / Meer info 

Koning Chaos

De Hortus  
Gaan jouw groene vingers ook helemaal tintelen door dit weer en kun je niet wachten om de tuin in te duiken, wortels te planten en zonnebloempitten te zaaien? Die AH-moestuinstekjes moeten nu toch echt wel de grond in. Doe eerst inspiratie op in De Hortus, je zult versteld staan wat voor planten er allemaal bestaan. Een drukke week gehad? Ga de hort op. Vertrouw ons erop dat een middagje Hortus hetzelfde oplevert als een uur yoga, maar dan zonder het zweet en eventuele tranen. Je zult helemaal zen thuiskomen én met heel veel inspiratie.
Hortus Botanicus, Amsterdam / / Aanvang: 20:00 / / Korting: je krijgt €4,- CJP-korting / / Meer info  

Zondag:
La Famille Bellièr
Paula is de dochter van twee dove ouders. In het dagelijks leven is zij voornamelijk hun tolk en managet ze de familieboerderij. Tot ze er opeens achter komt dat ze kan zingen. Als een nachtegaaltje. Ze krijgt steun van haar muziekleraar en doet mee aan een zangwedstrijd. Het zal haar leven voorgoed veranderen, maar zal daardoor ook weggaan bij haar ouders. Kunnen zij zonder haar? Paula wordt gespeeld door Louane Emera, bekend van The Voice Frankrijk. Ze had geen acteerervaring en leerde speciaal voor deze rol gebarentaal.
Bioscopen in heel Nederland / / Aanvang: check het schema van je lokale bioscoop voor de draaitijden / / Korting: verschilt per bioscoop / / Meer info

WE Fashion
Na deze prachtige week besef je ineens dat je niks hebt om aan te trekken. Dat snappen wij. Die zomerbroek van vorig jaar kan niet meer en die ene jurk is toch echt te klein. Is jouw garderobe ook drastisch toe aan een make-over? In veel steden is het koopzondag. Pak de trein en ga naar een leuke stad waar je iets cultureels kan combineren met een middagje shoppen. Zoals Den Haag en de tentoonstelling van Escher. WE Fashion heeft bijvoorbeeld net zijn kersverse zomercollectie in de winkels hangen. Check it out.
WE Fashion winkels, Verschillende locaties / / Aanvang: 12:00 – 17:00 / / Korting: als CJP’er krijg je 15% kassakorting / / Meer info 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.