Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
 CJP's Compleet Coole Concertagenda mei
28 APR 2015 • Door Judith Zijp • Meer blogs over Muziek

CJP's Compleet Coole Concertagenda mei

Zie je door alle concerten het muzikale bos niet meer? Met CJP’s eigen Compleet Coole Concertagenda ben je helemaal bij als het gaat om optredens met dikke vette korting. Deze maand staan onder andere Jonathan Jeremiah, Twin Shadow en Adje op het programma.

Jonathan Jeremiah 

Als je een plaatje van bovengenoemde man opzet en je ogen dicht doet, is het net of je vijftig jaar terug in de tijd gaat. En nee, daarmee bedoelen we niet dat Joanthan Jeremiah hopeloos gedateerde muziek maakt. Zijn stem doe gewoon denken aan die van de grote soulhelden uit de jaren zestig en zeventig. We vinden het dan ook helemaal niet voorbarig om Jonathan te bombarderen tot een eigentijdse versie van Marvin Gaye. Uiteraard sta je door deze beschrijving te branden van verlangen om hem te zien. Dat kan: op 9 mei staat Jonathan op het podium van Paard van Troje in Den Haag staat. Wees er wel snel bij, want de site van Het Paard vertelt ons dat Jonathan Jeremiah een populaire jongen is. 
9 mei in Paard van Troje te Den Haag // Aanvang: 20:00 uur // Korting: € 2,50 // Meer info & tickets

Handsome Poets

De tijd waarin de leden van Handsome Poets anoniem in het openbaar aan hun linkerbil konden krabben, ligt ver achter ze. Helemaal hun eigen schuld overigens. Moeten ze maar niet zulke catchy muziek maken die ongeveer de volledige Nederlandse bevolking aanspreekt. Aangezien wij als CJP-redactie ook deel uitmaken van deze groep, zijn we heel blij dat deze band op 13 mei te bewonderen is in het Leidse poppodium Gebr. de Nobel. Voor een heel schappelijk prijsje, trouwens. 
13 mei in Gebr. de Nobel te Leiden // Aanvang: 20:00 // Korting: € 2,50 // Meer info & tickets

Meer catchy dan Handsome Poets gaat het niet worden

Michael Prins

Anno 2015 heeft niemand meer een geldig alibi voor het niet kennen van Michael Prins.  Sinds zijn deelname in 2014 aan De Beste Singer-Songwriter van Nederland is namelijk overal. Zo kun je hem op 14 mei zien in de Patronaat. Een thuiswedstrijdje, voor deze Haarlemse zanger. Dat belooft wat, want we weten allemaal wat ze over thuiswedstrijden zeggen. Juist, die spelen het lekkerste. Beter koop je die kaarten dus heel snel.
14 mei in Patronaat te Haarlem // Aanvang: 20:30 // Korting: € 2,- // Meer info & tickets

Adje + supportacts

Meestal kan een ex-gedetineerde niet rekenen op een warm welkom zodra hij of zij terugkeert in de maatschappij. Maar rapper Adje wel. Na acht maanden achter de tralies te hebben gezeten, is Adje weer vrij en dat viert hij op 30 mei uitgebreid in de Melkweg. De grote man zelf trakteert je deze avond op flink wat vuige raps, maar ook andere leden van de Sloddervosgang doen een duidt in het zakje. Bereid je dus voor op een avond vol keiharde hiphop en misschien hier en daar een vlokje confetti, al durven we dat laatste niet te garanderen. #freeadje
30 mei in Melkweg te Amsterdam // Aanvang: 19:30 // Korting: € 2,50 // Meer info & tickets

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.