Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
CJP's Wat te Doen Weekendagenda
20 FEB 2015 • Door Frederica van Mastrigt • Meer blogs over Muziek Film Theater Expo

CJP's Wat te Doen Weekendagenda

Steve Carells nepneus en de Afterpartees vóór het feest begint; je ziet het dit weekend. Mét CJP-korting.

Vrijdag:
Foxcatcher
Wie naar Steve Carrells oeuvre kijkt (The Office, 40 Year Old Virgin), verwacht hem niet zo snel in een serieuze rol. Dat is echter precies wat je te zien krijgt in Foxcatcher, waarin hij – met nepneus – multimiljonair John E. du Pont speelt. Behoorlijk goed ook: hij werd genomineerd voor een Oscar en de film maakt kans op nog vier andere beeldjes aanstaande zondag. In de film worden broers en wereldkampioen worstelaars Mark Schultz (Channing Tatum) en David Schultz (Mark Ruffalo) door Du Pont uitgenodigd om op zijn landgoed te komen trainen voor de Olympische Spelen van 1988. Lijkt gezellig, maar de sfeer slaat snel om vanwege Du Ponts bijzondere karakter.
Bioscopen in heel Nederland / / Aanvang: check het schema van je locale bioscoop voor de draaitijden / / Korting: verschilt per bioscoop / / Meer info
 
Van der Laan en Woe   
Het is één ding om de grappigste thuis te zijn, probeer maar eens de grappigste van Nederland te worden. Van der Laan en Woe gaan die uitdaging maar al te graag aan. En met succes: het leukste cabaretduo van het land is al meer dan tien jaar samen en heeft een behoorlijk gevarieerd repertoire. Op tv met De Kwis en Rambam, op de radio met Spijkers en Koppen en natuurlijk ontelbaar vaak op het podium. Daar vind je ze zaterdag weer, met Alles Eromheen. Verwacht de vertrouwde grandioze grappen, bijgestaan door mooie muziek. Met een beetje geluk doen ze Pauw en Witteman, de Musical gewoon nog eens dunnetjes over.
De Kleine Komedie, Amsterdam / / Aanvang: 20:15 / / Korting: met je CJP-pas krijg je 50% korting / / Meer info 
 
Zaterdag:
Superstijl
Het is natuurlijk prachtig om een gevarieerde muziekstijl te hebben, maar soms zijn de mensen die ‘ik vind echt alles leuk’ zeggen behoorlijk vermoeiend. Wie houdt er nou van Taylor Swift én Rammstein? Als jij tot de lucky few behoort die écht een voorliefde voor beide artiesten heeft, dan is Superstijl jouw feestje. Streep die vorige zin trouwens maar door; Superstijl is namelijk een feestje voor iedereen. Elk kwartier stemt het publiek op een nieuw genre, dus alles komt aan bod. Zelfs de meest obscure moombahton die je normaal nooit hoort tijdens uitgaan. Dansen was nog nooit zo democratisch.
Patronaat, Haarlem / / Aanvang: 23:00 / / Korting: je krijgt € 1,- CJP-korting / /Meer info 
 
Afterpartees
Naar de afterparty voor je naar het feest bent geweest; dat is het betere werk. De jongens van Afterpartees weten prima hoe je de tent afbreekt. De jonge honden uit het verre Horst reizen af naar Hengelo om te doen waar ze het beste in zijn: feestvieren met vrolijke indierock. Het eerste album bracht ze al op Best Kept Secret, Pinkpop, Into the Great Wide Open en heel wat andere festivals. Afgelopen januari volgde een nieuw album, met minstens zoveel aanstekelijke singles. Voeg daar de onweerstaanbare zachte G van frontman Niek aan toe en je avond kan niet meer stuk.
Metropool, Hengelo / / Aanvang: 21:00 / / Korting: je krijgt tot € 4,- CJP-korting / / Meer info 
 
Zondag:
Lang leve lingerie
Al lang voor jij je rebelsheid uitte met een stringetje boven je broek uit, droeg men ondergoed. En dat zag er heel anders uit dan nu; het was zelfs best een klus om je in te snoeren in alle korsetten en andere delen van de onderkleding. In Kasteel Hoensbroek zie je die reis: van enorme onderbroeken tot de ienieministringbikini. Gratis extraatje: een kamertje waar twee kuisheidsgordels liggen. Die droegen vrouwen om ‘op slot en grendel’ te gaan en seks voor het huwelijk te voorkomen. Daarmee vergeleken zit een string nog best prima.
Kasteel Hoensbroek, Hoensbroek / / Aanvang:  10:00 – 17:30 / / Korting: je krijgt € 1,25 CJP-korting / / Meer info 
 
Inside Out: Conny Jansen Danst
Alle pirouetten en pliés nog aan toe: Conny Janssen kan er wat van. De geniale creatief directeur van het gelijknamige gezelschap maakt de mooiste moderne dansvoorstellingen. In Inside Out gaat het om het individu in het grote geheel. Dat betekent een hele hoop dansers die op het podium de meest ingewikkelde choreografieën uitvoeren. En Conny zou Conny niet zijn als ze daar geen bijzondere muziek bij zocht. Een liveband met singer songwriter iEt, die hele mooie liedjes maakt; luister maar
Stadschouwburg Utrecht / / Aanvang: 20:00 / / Korting: je krijgt € 2,50 CJP-korting / / Meer info 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.