Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Tromgeroffel...
03 DEC 2014 • Door Martine Bakker

Tromgeroffel...

Tsja, je hebt onze mega awesome #CvanCJP-winactie vast wel voorbij zien komen de afgelopen weken. Het hoge woord is er eindelijk uit, want de namen van de gelukkigen vind je hier! Vijf blije winnaars van een CJP-pas, drie extreem gelukkige winnaars van een CJP-tas vol goodies en één ultra-deluxe winnaar die armen vol vrijkaarten thuisgestuurd krijgt.
Verliezers: voordat je nu echt toegeeft aan je winterdepressie, blijf optimistisch! Jij hebt misschien nú niet gewonnen, maar kunt alsnog met korting naar dezelfde evenementen. Wij zetten na het winnaarslijstje op een rijtje waar je de komende maanden naartoe kunt gaan.

Winnaars
De prijswinnaars zijn compleet random gekozen. Behalve de nummer één, vanwege het originele gehalte van haar inzending. Staat jouw naam hieronder? Mail dan even je adres naar redactie@cjp.nl o.v.v. ‘#CvanCJP’, dan krijg je de prijzen thuisgestuurd.

5 x een CJP-pas voor 1 jaar gaan naar:
1) Facebook: Stephen van den Hoek
2) Facebook: Sander Mirza
3) Instagram: @caroannealter
4) Facebook: Emma Wulterkens
5) Instagram: @Anitamulderij
 
3 x een CJP-tas vol culturele goodies + CJP-pas gaan naar:
1) Instagram: @3dib
2) Twitter: @Daniellelakeman
3) Twitter: @rebecca_th
 
1 x een tas vol vrijkaarten gaat naar:
Roos Buskes. Roos geeft ons een kijkje in haar kamer, klimt over hekken, klautert in bomen en duikt vervolgens in de Nederlandse equivalent van het monster-van-Loch-Ness-meer. Kijk, als je in het water springt om C. te vinden verdien je deze vrijkaarten. Gefeliciteerd Roos! Klik hier om het filmpje terug te kijken.
 
Niets gewonnen? Niet getreurd. Als CJP’er is het leven sowieso leuker. Je krijgt bijvoorbeeld korting op:

Where The Wild Things Are
Het festival met drie dagen en nachten lang alternatieve muziek, terwijl je in een bungalowpark verblijft. Verwacht indie electronica, rockende gitaren en verrassende popmuziek. Bij Where the Wild Things Are krijg je met CJP-pas 10% korting op een bungalow.

Fonz in de Kleine Komedie
In de Kleine Komedie voert de eigenzinnigste troubadour van Nederland een eigen onemanshow op met de naam Neurose, geur & maneschijn. Met CJP-pas ontvang je 50% korting.

Nederlands Fotomuseum - Nederland in 100 verjaardagen
De expo Slagroomtaart en slingers, Nederland in 100 verjaardagen van Ilvy Njiokiktjien geeft een verrassend en kleurrijk kijkje in het leven van Nederlanders en hun verjaardagen. Je krijgt € 4,50 korting met je CJP-pas.

Gemeentemuseum Den Haag
De tentoonstelling Mr Darcy meets Eline Vere inspireert je met kleding uit de negentiende eeuw. Ontdek dat Jean Paul Gaurtier nog steeds technieken van de negentiende eeuw gebruikt en laat je meeslepen. Mét originele kleding van de Pride en Prejudice-set. Bij CJP krijg jij € 3,50 korting.

Foam fotografieworkshop
Voor CJP’ers organiseren wij een portretfotoworkshop in het Amsterdamse fotografiemuseum Foam. Je krijgt altijd al € 4,25 korting op je entree met je pas, deze workshop kost gewone burgers € 50,- maar is exclusief voor CJP’ers maar € 20,-.

Winterparade in Amsterdam  
Eten van gedeelde planken en proeven van culturele snacks á la de Parade. Maar dan in één avond, aan een lange tafel. De Winterparade trekt met haar artiesten de hele winter langs ‘kerstkribbeplekken’. Met CJP-pas krijg jij € 7,50 korting op het diner.

5 Days Off  
Vijf dagen lang ga je los op de crème de la crème van de elektronische muziek. Met twintigduizend bezoekers hop je van de Melkweg naar Paradiso en daar zie je de tofste films, fotografie, mediakunst en grafische ontwerpen. Als CJP'er krijg jij € 3,- korting op verschillende clubnachten.

Zwanenmeer
Als je na het zien van het Hollywood-juweeltje Black Swan nog niet getriggerd bent om naar de originele versie van Het Zwanenmeer te gaan, doe het dan voor het doorzettingsvermogen van de sterren-van-de-hemel-dansende artiesten. Je krijgt tot € 10,- CJP-korting op de entree.

Billy Elliot
'I don't want a childhood. I want to be a ballet dancer.' Billy Elliot, de musical over de mijnwerkerszoon die balletdanser wil worden, is een gigantisch succes in musicalsteden als Londen. Gelukkig is er nu ook een versie in Nederland Lastminute krijg jij 50% korting bij CJP.
 
C. Magazine is de officiële gratis uitgids van CJP. Je vindt C. bij culturele hotspots en horecazaakjes in Amsterdam, Haarlem, Utrecht en Rotterdam. CJP geeft korting op cultuur tot je dertigste, in de breedste zin van het (spread the) woord. 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.