Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Likkebaardend Lekkere Luisterlijst Week 47
20 NOV 2014 • Door Martine Bakker • Meer blogs over Muziek

Likkebaardend Lekkere Luisterlijst Week 47

Gobby – Erk  (track)
De New Yorkse producer Gobby heeft net een te gekke mixtape uit: Beats by Gobby. Erk is een van de stevigste tracks die erop staat. In de kern een combinatie van een klassieke hiphop beat, dubstep, dancehall en minimal. Wij zeggen: vuistjes in de lucht en ga ervoor. 

Bondax – Let Me Be feat Bo Saris (track)
Hoe krijgt die beste man (Boris) het toch voor elkaar om de soul altijd levendig te houden. Wel of niet gereanimeerd met elektronische riddeltjes. Deze plaat is soulvol ten top. Blazers, zomervibe en een Justin Timberlake-geluid, dat is de combo tussen Bo Saris en de Engelse producers van Bondax. Je kent Bondax vast nog wel van het nummer Gold, waarmee ze menig clubganger afgelopen zomer verblijdden.

Curtis Harding – Soul Power (album)
Weet je wat we met z'n allen meer zouden moeten doen? Shinen. Gewoon de hele dag. Met deze plaat als soundtrack van je leven moet dat wel lukken. Keep On Shining staat op het nieuwe album Soul Power van Curtis Harding. De Amerikaan mixt (hoe kan het ook anders) Amerikaanse sixties-swing met zweetdoordrenkte bluesgeluiden. Soul Power is sinds donderdag uit en laat je schoenzolen bewegen als in de tijdens dat Otis Redding nog op podia stond te shinen.

Afterpartees – Girls Like You (single)
Dit is de perfect soundtrack voor een huisfeestje dat gigantisch uit de hand loopt. Iets met een drankvoorraad, ouders die op vakantie zijn en een zwembad. De Amerikaanse garagerocksound van de Nederlandse boys van Afterpartees trekt je heerlijk in het vrijdaggevoel. Girls Like You is de eerste single van het album Glitter Lizard dat op 19 januari uitkomt. We (girls) like (you).

Splendid - Now Or Never (single)
Het zesde album van deze zomerse peace-brengers komt in de lente van 2015 uit. Tot die tijd overbruggen wij de helse winterkou met zomerse surfgeluiden. Now Or Never is de tweede single van de Haagse reggae-band Splendid. Ken je dit nummer tegen het einde van de winter uit je gemutste hoofd? Dan is Back In The Days ook een aanrader.  

Ludacris – Good Lovin feat Miguel (track)
Liefdes-bedrijf-plaat van de dag! Een heerlijke combinatie tussen de R&B-zanger die niet zo goed kan stagediven en de rapper met de fijne flow. Mocht je nog geen plan hebben dit weekend? Zet dit nummer op, steek de massagekaars vast aan en prik sensueel gaatjes in je favoriete stoommaaltijd.

Check hier onze Spotify-afspeellijst. Met CJP krijg je trouwens korting bij je favoriete platenzaak én op heel veel festivals en concerten. Goedkoper uit je langspeelplaat gaan, dus. 

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.