Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
CJP's Wat Te Doen Weekendagenda
28 NOV 2014 • Door Amber Malik

CJP's Wat Te Doen Weekendagenda

Vrijdag:
Jonge Harten festival
Het leukste jonge theaterfestival van Nederland is weer terug in Groningen. Van performance art tot beeldend theater en van muziek tot abstract. Het festival zet Groningen negen dagen lang op z’n kop met alle jonge mensen die meer willen in het leven. Dit jaar is het thema #nofilter, dus start je Instagram app voor de verandering niet op en geniet van het bruisende festivalhart.
Stichting Jonge Harten, Groningen / / Korting: € 4,-  op alle voorstelling/ / Aanvang: 19:30 uur / / Meer info
 
Vivian Maier
De meeste kunstenaars worden pas beroemd als ze al lang en breed onder de planken liggen. Rembrandt en Van Gogh kunnen het (niet meer) beamen. Vivian Maier kan er over meepraten. In haar vrije tijd maakte ze foto’s van het leven in grote steden. Na haar overlijden liet ze duizenden negatieven na die Foam in hun handen hebben gekregen. Met artistieke spiegel selfies waar de tieners van nu jaloers op zullen zijn en kinderen die sabbelen aan ballonnen.
Foam, Amsterdam / / Korting: € 4,-  CJP-korting op je toegangskaartje / / Aanvang: 10:00 uur tot 21:00 uur / / Meer info

Zaterdag:
CJP Deal Day
Shop till you drop. Vechten met je mede-shoppers totdat je de last one standing bent. Alle clichés die je kan bedenken als het over sale gaat komen dit weekend uit op de CJP Deal Day. Met als bijkomend voordeel dat je alleen de CJP’ers hoeft te bestrijden en alle ouders met kinderen niet mee mogen doen aan de gekte. Met je CJP-pas krijg je 20% korting op kleding van America Today, WE Fashion, Front Runner en Accessorize.
Heel Nederland / / Korting: 20% korting op alle kleding en accessoires van America Today, WE Fashion, Front Runner en Accessorize / / Aanvang: vanaf het moment dat de winkels open gaan / / Meer info

Wintertuin Festival
Een boek lezen met een lekker muziekje op de achtergrond: ultieme ontspanning. Tijdens het Wintertuin Festival combineer je de twee. Schrijvers en muzikanten ontmoeten elkaar en spreken over hun liefde voor het andere medium. Zo staat deze zaterdag in het teken van concerten met bijzondere voordrachten van Arthur Japin, Douwe Bob en Tom Barman. Met z'n allen, in het vernieuwde Doornroosje.
Doornroosje, Nijmegen / / Korting: tot € 3,- korting met je CJP-pas/ / Aanvang: 19:30 uur/ / Meer info

Zondag:
The Salt of the Earth voorpremière
Dat IDFA in volle gang is weet je nu wel. Dat wij de beste selecties maken, ben je je onderhand vast ook al bewust van. CJP organiseert nu een evenement waarbij jij als een van de eersten de film The Salt of the Earth ziet. Na het zien van deze docu heb je weer genoeg reisinspiratie voor de komende tien jaar. Pluspunt: je koopt je kaarten online en krijgt er koffie en een croissantje bij. Scheelt je weer vijf minuutjes die je kan gebruiken om nog even te snoozen.
Louis Hartlooper Complex, Utrecht / / Korting: je betaalt voor de CJP voorpremière maar € 7,50 / / Aanvang: 11:00 uur / / Meer info

RijksakademieOPEN
Kunstenaar zouden we allemaal wel willen worden. De jonge talenten die auditie deden voor de residency op de Rijksakademie hadden diezelfde droom. Flash forward naar twee jaar later en de artistiekelingen mogen hun experimenten tentoonstellen onder het genot van een paar films, rondleidingen en liveradio. Alle kunstenaars van de Rijksakademie op hetzelfde moment. Daar moet een nieuwe Rembrandt tussen zitten.
Rijksakademie van beeldende kunsten, Amsterdam / / Korting: als CJP’er krijg je € 2,50 korting op je toegangskaartje / / Aanvang: 12:00 uur / / Meer info

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.