Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
CJP's Wat Te Doen Weekendagenda
31 OKT 2014 • Door Amber Malik

CJP's Wat Te Doen Weekendagenda

Onze eerste ingeving was om lyrische HORROR propaganda over de site heen te kotsen, maar ja, die voorstelling draait pas vanaf december. Dus dan maar een lijstje met andere, net zo leuke opties. En net zo eng, want dat is dit weekend het belangrijkste. Naast bier dan.

Vrijdag:
Rotte(rdam) Zombiewalk
We voelen ons allemaal wel eens als een zombie. Zoals op die doorgehaalde scriptie nachten dat je naar je computerscherm staart bijvoorbeeld. Maar dat je je ooit nog eens écht een zombie mocht voelen, had je vast niet verwacht. Het kan. In Rotterdam. Dus trek je The Walking Dead kostuum uit de kast en begeef je, vooral niet te snel, naar Zombietown. En hé, probeer zo min mogelijk mensen te eten, oké? Er moeten wel genoeg monsters overblijven voor die afterparty.
Rotterdam / / Aanvang: 23:00 uur / / Korting: gratis / / Meer info

Haarlemse Horrornacht
DJ Frank ’n Stein. Graef Von Vinci. Skelletron. MC Scary Gary. Een handjevol DJ’s dat te vinden is op Haarlem Ordinair met de meest foute, dansbare hits van toen en nu, maar dan in Halloween kostuum. Wel zo ordinair mogelijk, want anders is het feest niet compleet. Tussen de zatte zombies je te pletter zuipen of sjansen met sexy skeletten, de nacht ligt voor je open.
Patronaat, Haarlem / / Aanvang: 22:00 uur // Korting: als CJP’er krijg jij € 1,- korting / / Meer info

Zaterdag:
Stel je bent een koe
De titel klinkt alsof iemand in een dampende, naar koeienvlaai ruikende kelder een openbaring had. Helaas, was deze voorstelling maar zo blij. De dames in deze show runnen een slachthuiskermis. Met zwevende kadavers aan een zweefmolen, lichtgevende roze lampjes en lugubere verhalen. Dit is je laatste kans om deze horrorwaardige voorstelling te zien, en wanneer beter dan in het weekend van Halloween?
Theater de Verbeelding, Purmerend / / Aanvang: 20:30 uur / / Korting: € 5,- korting met je CJP-pas / / Meer info

Boom Chicago’s Freak Circus
De Halloween Fright Nights in Walibi zijn niks vergeleken met Boom Chicago’s Freak Circus. Daarom raden we je aan even een stevige borrel te drinken voordat je naar binnen gaat. Iets met circusdirecteuren, schokkende waarheden achter gordijnen en zweepslagen. Tip: neem je irritante broertje of zusje alleen mee als je totaal niet tegen griezelen kan, want als ze zich niet gedragen word je eruit gekickt. Of gestraft door de circusdirecteur. Take your chances.
Boom Chicago, Amsterdam / / Aanvang: 21:00 uur / / Korting: je betaalt € 17,- inclusief Jägershot voor de moed / / Meer info

Zondag:
Ouija
Ja kijk, we hebben allemaal van jongs af aan geleerd dat je geesten niet moet tarten. Van glaasje draaien, seances en ouijaborden bleven we altijd angstvallig weg, of spoken nou bestaan of niet. De tieners in Ouija hebben die les blijkbaar nooit geleerd. Nadat een meisje mysterieus stierf door het spelen met een stokoud ouijabord, gaat een vriendengroep op onderzoek uit. Het resultaat verklappen we nog even niet. Kan je na afloop niet slapen? Zing dit zachtjes in je kamer. Komt wel goed, schatje.
Verschillende bioscopen in Nederland / / Aanvang: check het programma van je plaatselijke bioscoop / / Korting: verschilt per bioscoop / / Meer info

The Amsterdam Dungeons
Je kent het wel. Dat moment dat je over het Damrak loopt, niet oplet en er plots een angstaanjagende piraat in je oor staat te hijgen. Even een reminder dat je niet zomaar langs de Amsterdam Dungeons kan lopen. We kunnen je dit horror weekend dan ook niet laten afsluiten zonder een bezoekje aan de kelders. Het enige doel van de attractie is om jou zeven kleuren te laten schijten. Eerlijk is eerlijk, wij moesten thuis een andere broek aan doen.
The Amsterdam Dungeons / / Aanvang: / / 10:00 uur tot 23:00 uur / / Korting: € 25% korting met je CJP-pas/ / Meer info

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.