Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
CJP's Wat Te Doen Weekendagenda
17 OKT 2014 • Door Amber Malik

CJP's Wat Te Doen Weekendagenda

Vrijdag:
Alex Klaassen - Eindelijk alleen
Zet dat nummer van Akon maar even uit je hoofd (lonely, I am so lonely…) en bezoek in plaats daarvan de voorstelling van Alex Klaassen. We kennen hem van de musical Toon Hermans en zijn rollen in Gooische Vrouwen en Chez Nous. Soms doet hij ook solovoorstellingen. Geen zorgen als je Eindelijk Alleen in 2009 gemist hebt – Alex staat nu nog één keer exclusief in het DeLaMar Theater. Zodat jij kan genieten van een eenzame paaldanseres, een obstinate foetus en een suïcidale smurf.
DeLaMar Theater, Amsterdam / / Korting: 50% CJP-korting (vooraf al te reserveren) / / Aanvang: 20.30 uur / / Meer info
 
Gone Girl
Een echtgenote die verdwijnt op hun vijfjarige jubileum, een leven dat gebaseerd is op leugens en bedrog en de echtgenoot zelf die als hoofdgedachte wordt gezien. Gone Girl was als boek al een aanrader, en is, zoals bijna elk bekend boek tegenwoordig, nu ook verfilmd. Met Ben Affleck als creepy echtgenoot en Neil Patrick Harris die eens wat anders speelt dan de eeuwige pick-up artist kan jij weer even uitbrakken en tóch mentaal gestimuleerd worden.
Verschillende bioscopen in Nederland / / Korting: verschilt per bioscoop / / Aanvang: check de agenda van je plaatselijke bioscoop / / Meer info
 
Zaterdag:
Geelvinck Fortepiano Festival
Het idee van de oude klassiekers is natuurlijk nooit geweest dat jij met het blikkerige geluid van je laptop naar hun symfonieën luistert. Mozart en Beethoven komen toch beter tot hun recht op een echte piano. Het Geelvinck Fortepiano Festival is het grootste historische pianofestival ter wereld en brengt de klassieke werken ten gehore zoals de bedoeling is geweest. Mét nieuwe, toffe jazzcomposities om het geheel wat op te leuken.
Verschillende locaties in Amsterdam / / Korting: 50% korting met je CJP-pas / / Aanvang: verschilt per avond / / Meer info
 
Nude Animal Cigar
Laat de naam Paul Kooiker vallen en je zal horen dat hij een van de meest interessante conceptuele fotografen van Nederland is. In plaats van fotograaf, is hij eerder een beeldhouwer of installatiemaker te noemen. Paul is gefascineerd door voyeurisme, onschuld en clichés en brengt dit naar voren in de tentoonstelling Nude Animal Cigar, waarin naaktfoto’s en opnames van dieren worden afgewisseld met close-upfoto’s van talloze sigaren. Snap je het niet? Wij ook niet, en dat maakt het zo leuk.
Fotomuseum Den Haag / / Korting: € 2,- CJP korting  / / Aanvang: 12:00 uur tot 18:00 uur / / Meer info

Zondag:
Sense Nonsense
De Dutch Design week staat weer voor de deur en de Design Academy Eindhoven krijgt de kans om hun talenten te laten zien. De designers verkennen de onvermijdelijke relatie tussen zin en onzin en lichten de absurde en ridicule van onze samenleving uit. Met na afloop een speciaal No Nonsense avondprogramma met eten, drinken en live muziek. Wees op tijd en reserveer je plek voor het eten.
Van Abbemuseum, Eindhoven / / Korting: € 2,50 met je CJP-pas / / Aanvang: 11:00 uur tot 17:-00 uur / / Meer info
 
Di-rect
Sinds de komst van zanger Marcel Veenendaal is elke zaal in Nederland door de mannen plat gespeeld. Hun nieuwe album Daydreams in a Blackout is overtuigend en energiek en kwam meteen binnen op nummer één in de albumcharts. De Haagse rockmachine komt weer naar Amsterdam en staat deze zondag in Paradiso om een sterk staaltje rocken te vertonen. Wij voorspellen dat ze het dak van de kerk zullen spelen.
Paradiso, Amsterdam / / Korting: € 2,50 op vertoon van je CJP-pas / / Aanvang: 18:30 uur / / Meer info

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.