Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Finalisten De Grote Prijs bekend
17 SEP 2014 • Door Amber Malik • Meer blogs over Muziek

Finalisten De Grote Prijs bekend

In de afgelopen weken mochten 48 kandidaten laten zien wat ze konden. Nu zijn er nog maar dertig over die tussen 18 oktober en 1 november in de halve finales strijden om een plek in de finale te bemachtigen. Dat klinkt als veel, maar we kunnen je beloven dat het hard gaat. Veel harder dan we zouden willen, want wat er op dit moment gebeurt is het spannendst. De weg naar de finale ligt eindelijk open. Even een reminder: Typhoon, Lucky Fonz III, Eefje de Visser en Mr. Polska komen allemaal bij de Grote Prijs vandaan en nu is het dus tijd voor de halve finalisten om hun weg naar die begeerde finaleplek te banen.

Dit jaar pakt de Grote Prijs het allemaal net wat anders aan. Er zijn bootcamps voor de kandidaten, een coaching team is samengesteld, en, het allerleukste van alles: wij bepalen mee. CJP werkt dit jaar voor het eerst samen met De Grote Prijs van Nederland. Want we houden van talent. Jong talent! Dus mogen we ons er mee bemoeien in de vorm van de CJP Wildcard. Tijdens de halve finales nemen wij plaats in van de jury. Wat we gaan doen? Een wildcard uitdelen aan één act per categorie (singer-songwriter en bands) die het volgens ons waard is. 

De dertig finalisten die over zijn, zijn de volgende:

Singer-songwriters | Taco de V, Iris Penning, Sascha Elisah, Nana Adjoa, Valentina Elèni, Charley Marie, Tim Tells, Marit Trienekens, Bregje Sanne Lacourt, Jeanne Rouwendaal, A Brighter Light, Chelsea & Boudewijn, Daniel Cane & The Rebellion // Publieksfavorieten: Arnold Veeman, Charl Delemarre

Bands | Sväva, My Blue Van, Lakshmi, Leeways, The Afterveins, Hoffman, The Brahms, The Peterlees, Guillaume Finta, Kid Harlequin, Orange Fox, Fenn, Valour up Twice // Publieksfavorieten: Try Acrobatics, Sir James

De zes halve finales vinden plaats van 18 oktober tot en met 1 november en zijn te vinden in het Paard van Troje, Tivoli Vredenburg, W2, The Sugar Factory en People’s Place. Op dit moment worden de deelnemers klaargestoomd tijdens de tweede bootcamp sessie om hun performance te verbeteren. De coaches van dit jaar zijn Dennis van Leeuwen, Marien Dorleijn, Wouter Hamel, Elle Bandita, Eddy Steeneken en Llewy is Sel. En wij zijn er dus ook als jury.

Bestel hier je kaarten voor de aankomende halve finales. Mét korting.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.