Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
CJP's Wat Te Doen Weekendagenda
26 SEP 2014 • Door Amber Malik

CJP's Wat Te Doen Weekendagenda

Vrijdag:
Verhalen uit de Achtertuin
Rappen over bitches en hoe je je vijand neer gaat schieten hoeft allang niet meer en 50 Cent's 'I was shot nine times' verhaal als voorbeeld nemen? De mannen van Verhalen Uit De Achtertuin laten zien dat het in rap of hiphop allemaal echt niet hoeft. Dat ze niet bang zijn om te improviseren, bewijzen ze door freestyle rap als rode draad door hun voorstelling lopen. Jong, oud, of hiphop-hater, lachen zal je.
Midi Theater, Tilburg // Korting: € 3,- korting met je CJP-pas // Aanvang: 21:00 uur // Meer info
 
New Horizons Festival
Stiekem wil je heel veel over de wereld leren, maar je hebt geen tijd, zin of geld om zes studies tegelijk te volgen. New Horizons Festival biedt je de oplossing: in één nacht leer je meer dan in een schooljaar in de collegebanken, voor bijna geen geld. Dit jaar is het thema big data. Leuk feitje vooraf: zelfs het doorspoelen van je wc wordt geregistreerd. Shit indeed.
Erasmus MC, Rotterdam // Korting: € 1,50 voor CJP leden // Aanvang: 20:00 uur // Meer info
 
Zaterdag:
CJP Serveert NFF
We zijn grote filmliefhebbers en daarom is het ons favoriete moment van het jaar: het Nederlands Film Festival. Om deze liefde te uiten zijn we een samenwerking aangegaan met het NFF om jou op één middag het beste van de films te bieden. Met namen als Schorem, Aanmodderfokker en Bademeisters zijn wij al om. Jij nog niet? We komen ook nog langs met een biertje en, nog lekkerder, bitterballen. Beter kan niet.
Louis Hartlooper Complex, Utrecht // Korting: € 18,50 speciaal voor CJP’ers // Aanvang: 11:30 uur tot 17:20 uur // Meer info
 
TodaysArt Festival
Nieuw, interessant en het liefst een tikkeltje controversieel: dat is het talent waar TodaysArt naar zoekt. Normaal kon je kunst, muziek en technologie in de binnenstad van Den Haag vinden, maar dit jaar gooit het festival het roer om en bevinden ze zich in één van de mooiste havens van Nederland. Trek dus naar Scheveningen en vind daar SOHN, Ben Front en The Gaslamp Killer.
Scheveningse Haven, Scheveningen // Korting: €10,- korting op de driedaagse Festival Pass, € 7,50 korting op de tweedaagse Weekend Pass// Aanvang: 17:00 uur // Meer info
 
Zondag:
Het Zwanenmeer
Natalie Portman's acteerprestaties terzijde, zijn wij ook gewoon jaloers dat ze met Mila Kunis mocht zoenen in Black Swan. Is de film de enige versie die je hebt gezien? Vul dat gat in je culturele opvoeding en ga naar Het Nationale Ballet om het doorzettingsvermogen van de dansers te aanschouwen.
Het Nationale Ballet, Amsterdam // Korting: tot €10,- korting met CJP // Aanvang: 14:00 uur // Meer info
 
Rubens, Van Dyck en Jordaens
Dit is je laatste kans om de overdaad van de Vlaamse barok zelf te aanschouwen in het Rijksmuseum Twenthe. Als je eenmaal in Twenthe bent, word je geconfronteerd met bombastische schilderijen en voluptueuze vrouwen. Bewonder de portretten van mythologische goden nu het nog kan en prijs jezelf gelukkig dat je in 2014 geen kunstenaar meer hoeft in te huren voor een selfie.
Rijksmuseum Twenthe, Enschede // Korting: € 2,- korting op vertoon van je CJP-pas// Aanvang: van dinsdag t/m zondag, 11:00 tot 17:00 uur// Meer info

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.