Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
CJP's Wat Te Doen Weekendagenda
05 SEP 2014 • Door Amber Malik

CJP's Wat Te Doen Weekendagenda

Vrijdag
Nederlands Theater Festival
Ja, theater is een dure hobby. We kunnen ons best voorstellen dat je er niet zo heel vaak bent om die reden. Geen nood, dit weekend gaat het Nederlands Theater Festival van start om je een eind op weg te helpen. Met fikse kortingen zie jij de beste stukken van het afgelopen seizoen. Niets geen tweederangs theaterstukken, met CJP ga jij naar het beste van het beste. Denk aan Anne, Fellini of Schijn. De korting die je krijgt ligt aan de locatie die je bezoekt, maar vrees niet: er is genoeg te zien.
Verschillende theaters in Amsterdam // Kaarten: tot € 5,- korting met je CJP-pas // Aanvang: verschilt per theater // Meer info
 
Amsterdam Fringe Festival
Het Amsterdam Fringe Festival biedt jong talent de kans om door te breken. Op meer dan veertig locaties kun je de gekste en uitbundigste theatervoorstellingen zien die in niets lijken op wat je gewend bent. Zoals de voorstelling Crazy in Love bijvoorbeeld, gebaseerd op het boek Until I Find You van John Irving. Crazy in Love is al razend populair in Zuid-Afrika en nu ook eindelijk hier te zien, dus grijp je kans en kom naar het AFF.
Verschillende theaters in Amsterdam // Kaarten: € 1,-  korting op alle CJP geselecteerde voorstellingen // Aanvang: verschilt per theater // Meer info

Zaterdag:
Museumnacht Den Haag
Als nachtmens sta je waarschijnlijk niet voor openingstijd al te trappelen om een museum in te duiken. En 's middags is het juist weer veel te druk om je te vermaken. Gelukkig is er de Museumnacht in Den Haag. Bekijk je favoriete culturele hoogstandjes wanneer jij dat wil en waag daarna nog een dansje op de afterparty in het Paard van Troje om te bewijzen dat je ook heel leuk bent. Wanneer je wakker bent dan.
Verschillende musea in Den Haag // Kaarten:  € 2,50 tot € 5 euro korting met je CJP-pas // Aanvang: 20:00 uur tot 01:30 uur // Meer info
 
Valtifest
Zondigen doen we allemaal. Toegeven dat we zondigen wat minder. Deze zaterdag hoef je niets meer te verbergen, want Valtifest biedt je de kans om je slechtste kant de vrije loop te laten. Liefhebbers van een verkleedpartijtje weten het feest onderhand wel te vinden, maar dit jaar staat Valtifest in het teken van De Zeven Zonden. Geef je lelijkste eigenschappen de controle en laat God maar even met rust, want Valtifest is de lekkerste hel die je je kan voorstellen.
NDSM-werf Amsterdam // Kaarten: € 10,- korting met je CJP-pas // Aanvang: 13:00 uur tot 23:00 uur // Meer info
 
Zondag:
Nena in de FilmHallen speciaal voor CJP´ers
De FilmHallen is de nieuwe hotspot in Amsterdam en vertoont in samenwerking met CJP als allereerste de film Nena. De film gaat over de zestienjarige Nena (joh!) wiens vader een poging doet tot zelfmoord. Ondertussen wordt ze voor het eerst van haar leven verliefd. Nena laat op unieke wijze zien hoe je liefde en dood met elkaar combineert. Nog steeds niet overtuigd? Na afloop is regisseuse Saskia Diesing aanwezig voor een exclusieve Q&A sessie. Koop dus snel je kaarten nu het nog kan.
De FilmHallen Amsterdam // Kaarten: € 7,50 via CJP // Aanvang: verschilt per theater // Meer info
 
Bruis
Begin over Into The Great Wide Open en wij beginnen al met kwispelen. Daarom zijn we extra happy dat de organisatoren met een nieuw festival zijn gekomen. Het Bruis festival in Maastricht vindt plaats op een terrein naast een politiebureau. Spontane afters zal je hier niet snel aantreffen, maar het terrein is compleet omgebouwd om jou de beste, idyllische festival ervaring te kunnen bieden op het gebied van popmuziek. Met namen als Rue Royale, Charles Bradley en Liam Finn voorspelt deze editie nu al veel goeds. Ook Gabriel Rios is weer terug van weggeweest en staat zondag klaar om zijn nieuwe nummers voor je te spelen. Helaas niet in Broad Daylight deze keer, maar gewoon ’s avonds.
Tapijnkazerne Maastricht // Kaarten: gratis // Aanvang: 11:00 // Meer info

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.