Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Jouw kunstwerk op Magneet Festival?
17 JUL 2014 • Door Harm Teunisse • Meer blogs over Festival

Jouw kunstwerk op Magneet Festival?

CJP staat de weekenden van 22 en 29 augustus op Magneet Festival voor een bijzondere actie en we zoeken een creatieve knutselaar die ons wil helpen. Magneet is niet alleen een muziekfestival, maar vooral een co-creatie platform, waar iedere bezoeker automatisch deelnemer wordt. En waar niet een ingehuurde decorbouwer, maar iedereen met een idee de invulling bepaalt. Van kunstwerken tot interactieve spellen en optredens: alles mag.
Gratis CJP-passen
Een filosofie die CJP als een bearhug omarmt. Want dit jaar zijn we niet alleen kortingsgever en BFF van Magneet, we gaan zelf ook iets speciaals doen. Tijdens Magneet geven we gratis CJP-passen weg. Gewoon, omdat het moet. Want cultuur toegankelijk maken, door korting te geven, is en blijft een van onze heilige missies.

Knaken voor kunst
Daar hebben we een kunstwerk voor nodig. We kunnen natuurlijk niet op Magneet Festival staan zonder creatieve invulling aan ons initiatief te geven. Dus zoeken we een enthousiaste en handige kunstenaar/knutselaar die voor ons een stellage wil bouwen. Het project zal bovendien een speciale plaats krijgen op het festivalterrein. De winnaar van de pitch verdient €750 om zijn of haar idee uit te voeren en mag een dikke bonus van €500 in zijn eigen zak steken. Een prachtige kans voor knappe koppen met een goed idee maar een lege portemonnee.
 
Geen regels! Nou ja, bijna
Er zijn geen regels. Nou ok, een paar: De stellage moet mobiel zijn en dus geschikt voor hergebruik. Hij zou zomaar eens op andere festivals kunnen opduiken. Daarnaast moet er een slimme manier zijn om te weten aan wie we de passen cadeau doen. Met een snelle e-mail registratie bijvoorbeeld. En ook wij hebben duurzaamheid natuurlijk hoog in het vaandel.
 
Gaat je geest tintelen en beginnen je handen te jeuken? Meld je dan aan op de website van Magneet Festival (via de menubutton 'Join' kom je een heel eind) en laat jouw idee achter met de boodschap dat je voor CJP aan de slag wil!
 
Meer informatie en aanmelden gaat via magneetfestival.nl/register.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.