Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Who is your daddy?
13 JUN 2014 • Door Sara Madou

Who is your daddy?

Haal nog even wat excuus-aftershave bij een parfumerie voor als je zondag bij vader op de koffie gaat, of lees onze cadeautips onderaan deze blog. Hoef je je niet schuldig te voelen over het feit dat er een boel mannen zijn tegen wie je liever ‘papa’ zou zeggen. Je eigen suggesties zijn ook van harte welkom!
 
Bernie Ecclestone
Want: F1-baas Bernie heeft een clubje dochters, waaronder Petra (25) en Tamara (29). Ze proberen elkaar af te troeven door zoveel mogelijk dollars los te peuteren van pappie. Petra kocht een kasteel van 85 miljoen dollar in LA, Tamara ging trouwen á 12 miljoen dollar and the list goes on.
 
Otis Redding
Want: Er is een docu over hem waarin z’n vrouw zeer enthousiast kletst over hoe liefhebbend hij omging met z’n kids. In tegenstelling tot vakgenoten als Ray Charles en Marvin Gaye. Bovendien zou hij de mooiste slaapliedjes ooit zingen. Dus we negeren even het feit dat hij al 43 jaar dood is en we minimaal zo oud zouden zijn als hij onze vader was, en dromen lekker verder.
 
JK Simmons
Want: Juno. Was er ooit een vader die een betere mix van understated humor, wijze quotes en zorgzaamheid tentoonspreidde? We think not. Bovendien hoorden we uit betrouwbare bron dat JK Simmons in het echt net zo tof is. 
 
Harvey of Bob Weinstein
Want: Dé filmproducers, die met hun tengels in zo’n beetje iedere succesvolle Hollywood-productie zitten. Waar jij dan mooi als eerste van op de hoogte bent. Stel je alleen al eens de mogelijkheden op datinggebied voor, wanneer je door hun adresboekje scrollt voor telefoonnummers van Ryan Gosling of Kate Upton.
 
Louis van Gaal
Want: Geen enkele woeste baas kan je ooit doen terugschrikken, want jij bent zo hard als een stoeptegel op het gebied van mensen die je schreeuwen.
 
Peter Jan Rens
Want: Even om te testen of je nog oplet, want een droomvader he ain't. Als meneer Kaktus leek hij nog de ideale verwekker, als kindervriend in z'n kekke pyama's. Tegenwoordig is hij helaas behoorlijk hard van z'n voetstuk gevallen door alle toestanden. Jammer hoor.  
 
Keith Richards
Want: Nogal logisch: hij is een rockgod. Verder bonuspunten voor het feit dat alle Rolling Stones-kids hele mooie mensen blijken te zijn en de wereld veroveren als muzikanten/mode-iconen. Talent zit ze in ’t bloed, dus geef ons daar ook maar wat van.
 
Joost van Bellen
Want: De liefste man in de vaderlandse muziekbusiness, volgens meerdere mensen die het kunnen weten. En organisator van véle geweldige feestjes. Je vader als dj, it doesn’t get much beter than that.
 
Eric van Eerdenburg
Want: hij is de directeur van Lowlands. Kun je altijd gratis naar binnen en overal backstage. Superhandig.
 
Morgan Freeman
Want: Hij zat ooit in een educatief kinderprogramma (The Electric Company) dus heeft er verstand van. Plus hij speelde ooit de Amerikaanse president, Nelson Mandela én God. Als dat geen goede vader is, weten wij het ook niet meer.
 
Barack Obama
Want: Hij ís de Amerikaanse president. Elke discussie die je ooit met wie dan ook hebt, kun je winnen door te zeggen ‘ik stuur de geheime dienst op je af’. Je hebt een uiterst zorgvuldig samengestelde verzameling foto’s van je leven, want fotografen achtervolgen je altijd en overal. En even een weekendje naar de ouders betekent crashen in het Witte Huis.
 
Met je CJP-pas krijg je onder andere korting op cd’s van Otis en films van George, Morgan en JK. Helaas niet op vaders.
 
Nog geen Vaderdag-cadeautje gekocht voor je échte vader? Wat dacht je van…
·         War Horse: doe namens ons even de groeten aan Joey. 
·         America Today: shop met korting een nieuwe outfit voor hem bij elkaar. 
·         Holland Festival: theater van de bovenste plank. 
·         Rijksmuseum: met korting naar het Rijksmuseum equals een happy daddy. 
·         De Parade: CJP Serveert geeft je mooie voorstellingen voor een fijn prijsje.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.