Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Uit C.: drie steden in 100 woorden
13 JUN 2014 • Door Steven Stoffers

Uit C.: drie steden in 100 woorden

Inspiratie komt niet uit de lucht vallen. Verschijnt zelden wanneer je voor de zevende keer in één week hetzelfde uitzicht voorbij ziet schuiven in de sprinter naar Woerden. Maar zonder inspiratie geen verbeelding. En zonder verbeelding geen creativiteit. En zonder creativiteit komt de hele bende piepend en krakend tot stilstand. De beste remedie voor een ingezakte geest: reizen! Niks krijgt de boel zo goed aan de gang als een duik in het onbekende.

Daarom kiezen we samen met TravelBird regelmatig een aantal steden uit waar CJP’ers korting krijgen op hun hotelarrangement (altijd incl. ontbijt). Op CJP.nl/reizen vind je altijd het laatste aanbod, met kortingen vanaf 50%. Wat dacht je bijvoorbeeld van…
Parijs in 100 woorden
Tripje boeken en vroege trein pakken. Ontbijten in Le Marais, espresso van Comme à Lisbonne.  Een rondje winkelen langs de vele vintagezaken. Door naar Le marché des Enfants-Rouges voor de fantastische voedselmarkt. Metrohoppen en slenteren naar Canal St. Martin voor middagbiertjes en lekker eten aan de kade. Kroegentocht door de Rue de Bagnolet, concertje pakken in poppodium La Fleche d'Or, met als einddoel club La Bellevilloisse. Uitbrakken in het prachtige park Le Jardin des Plantes, flesje wijn voor onderweg halen en in de trein uit het raam staren terwijl je lover op je schouder in slaap valt. Nous aimons Paris.
3 dagen, 2 nachten in Parijs: vanaf € 69,-
Prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en kunnen veranderen gedurende de actie.

Berlijn in 100 woorden
De beste clubs ter wereld, het Brooklyn van Europa. Pak twee uur Museuminsel en knal de omringende wijken in. Eerste U-bahnhalte: industrieterrein turned creatieve broedplaats Raw. Door naar het strand: met je rug tegen de Berlijnse Muur zonnen aan de Spree. Steek de rivier over en leg een bodem voor Berghain of Tresor op de massale barbecues in het Görlitzer Park. DANS! Brak uit in de Prinzesinnengarten of de zondagsmarkt in Mauerpark. Je zult er veel lotgenoten treffen. Eet en shop in Prenzlauerberg. Als je weer kracht in het lijf hebt, móét je naar Prater Biergarten. Uitrusten doe je thuis maar.
3 dagen, 2 nachten in Berlijn: vanaf € 59,-
Prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en kunnen veranderen gedurende de actie.

Antwerpen in 100 woorden
Flaneer in een zomerse outfit over de Meir en check vooral de zijstraatjes van dit winkelwalhalla. Toffe boetiekjes in overvloed! Twee uur later, tijd voor Belgisch bier (in een schaduwrijk hofje aan de Stadswaag). Stil hierna je honger aan de vijver van de immense Cargo Zomerbar en als die sluit, hup de hoerenbuurt in! Voor Club d’Anvers, uiteraard. Toch meer een gitaarhipster? Poppodium Trix is altijd goed. Ga niet te hard, morgen móét je naar Museum voor Hedendaagse Kunst en het ModeMuseum. Eindig je trip hoe dan ook bij Kulminator: in 2014 officieel verkozen tot het beste biercafé ter wereld.
2 dagen, 1 nachten in Antwerpen: vanaf € 38,50
Prijzen zijn op basis van beschikbaarheid en kunnen veranderen gedurende de actie.

TravelBird is dé site voor citytrips, mini-breaks en relaxte zonvakanties. Je boekt er reisjes naar de mooiste, leukste en spannendste plekken. 

Met je CJP-pas krijg je  tot 50% korting op speciaal geselecteerde citytrips met speciale extraatjes. Iedere maand vlieg je voor een spotprijsje naar een andere topbestemming.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.