Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
CJP's wat te doen weekendagenda
20 JUN 2014 • Door Klaas Bakker

CJP's wat te doen weekendagenda

Vrijdag

Bestiaire d'Amour
Eindelijk. De zware werk- dan wel tentamenweek is voorbij. Tijd om eens alles lekker los te laten. Totale ontspanning. Vandaag kiezen we niet voor een Thaise massagesalon, hoewel de kans op happy endings nog altijd groot zal zijn in Bestiaire d’Amour. In deze droogkomische voorstelling op het Holland Festival verhaalt de bekende actrice Isabella Rossellini over het liefdesleven van dieren en dan bedoelen we niet knuffelen en een filmpje op de bank. Rossellini heeft het over groepsverkrachtingen, orgieën en het paringsritueel van de slak. Niet direct onderwerpen waar je het tijdens een vrijmibo over hebt, maar na deze lezing/performance weet je er alles van. Zelfs over de afvallende penis van een mannetjebij.
Stadsschouwburg, Amsterdam // Kaarten: € 17,50 met CJP-pas // Aanvang: 20:30 uur // Meer info 
 
Festival Classique
Elk weekend staat er ergens in de polder wel een bandje te spelen op een net iets te laag podium voor net iets te weinig mensen. Het wemelt deze zomer van dit soort festivals, maar wij sturen je nou naar net even iets anders toe. Dit weekend is Den Haag the place to be. De hofstad staat volledig in het teken van klassieke muziek op Festival Classique. Het hoogtepunt van het festival is het Hofvijverconcert, iets wat je eens in je leven gezien moet hebben. Dans, spel, muziek en verschillende scènes staan aan de basis aan wat dit jaar een ode aan de Nederlandse schilderkunst is.
Hofvijver, Den Haag // Kaarten: € 26,75 met CJP-pas // Aanvang: 19:30 uur // Meer info 
 
Zaterdag

ITs Festival
Wij zijn jaloers op de studenten die optreden tijdens het International Theatre School Festival Amsterdam, oftewel ITs. Wie wil er nou niet een eigen festival voor z’n afstuderen? Tijd voor ontspanning zit er alleen niet in, ze moeten namelijk zelf optreden. Voor bezoekers van het festival is het een mogelijkheid om groot talent te zien, voordat ze over een paar jaar de planken uit Carré staan te spelen.
Verschillende locaties in Amsterdam // Kaarten: € 9,- in online verkoop met je CJP-pas // Aanvang: verschilt per voorstelling // Meer info 

Win een acteer- of dansworkshop op ITs Festival!
We geven vrijkaarten weg voor twee zéér exclusieve workshops op ITs Festival met twee absolute helden uit de toneel- en danswereld. Hoe je meedoet lees je onderaan de pagina!

Jersey Boys
Stiekem kunnen we geen genoeg van krijgen van Jersey Boys. Vier jongens die in no-time naar wereldfaam schieten om vervolgens (bijna) weer loeihard van hun sokkels te donderen. Het verhaal is na de musical en het boek nu ook op het witte doek te zien. In Utrecht kun je zelfs twee vliegen in één klap slaan. Kijk ’s middags de film in Wolff City of het Louis Hartlooper Complex en duik later in de avond het Beatrix Theater in om het nóg een keer te beleven. Kun je meteen tegen iedereen zeggen wat je beter vond, de film of de musical. 
Verschillende bioscopen in het land // Kaarten: prijzen verschillen per bioscoop, maar tot € 2,- euro korting met CJP-pas // Aanvang: verschilt per bioscoop // Meer info

Beatrix Theater, Utrecht // Kaarten: prijzen verschillen per rang, maar altijd 50% last-minutekorting met CJP-pas // Aanvang: 20:00 uur // Meer info 
 
Zondag

I Love Hiphop Festival
Op zondag uitbrakken doe je volgende week maar, move your ass en pak de eerste de beste trein of bus naar Den Haag. Daar start komende week de I Love Hiphop-week en dit wordt met een bomvol festivalprogramma in Paard van Troje afgetrapt. Overdags zijn er op het I Love Hiphop Festival verschillende dance- en mc-battles, maar ’s avonds gaat het pas echt los met beats van o.a. Kubus en Krampfhaft. Als afsluiter staan de mannen van Great Minds op het podium. Niet te missen dus, deze ode aan alles wat hiphop is.
Paard van Troje, Den Haag // Kaarten: € 10,- aan de deur met CJP-pas // Tijd: 12:00 uur tot 23:00 uur // Meer info
 
CJP Serveert de Parade
Echte CJP’ers weten inmiddels wat ze kunnen verwachten van ons succesvol concept dat CJP Serveert heet. Dit weekend staat de Parade op de agenda, met als eerste standplaats Rotterdam. Dansen in de Silent Disco, zweven in de zweefmolen en meer theater, dans en cabaret zien dan er tijd voor is. Om wat tijd te besparen kozen wij uit het onmetelijke aanbod de voorstellingen Sportmonologen en Barbaren, waarbij de laatste gegarandeerd voor gezeik zal zorgen. Van de acteurs wel te verstaan. In Sportmonologen geven sporters zich zo eerlijk mogelijk zich bloot, zelfs als hun verhaal niet zo succesvol blijkt. Wij selecteerden dus twee toffe shows voor jullie, combineerden het met gratis toegang voor het terrein en om het af te toppen is het eerste drankje van ons. Done deal toch?
Museumpark, Rotterdam // Kaarten:  Twee stuks per CJP-pas voor € 15,- // Tijd: 14:00 uur tot 00:00 uur // Meer info


Win een acteer- of dansworkshop!
Exclusief voor CJP’ers organiseert ITs een acteer- en dansworkshop onder leiding van Tibor Lukács en Jaakko Toivonen. Wij geven 2 x 2 kaarten weg voor de acteerworkshop én 2 x 2 kaarten voor de dansworkshop van zondag.

Roep in de comments welke worskshop je wil volgen; wij verloten vandaag de kaartjes onder jullie reacties!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.