Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
We lanceren een nieuw blad!
23 MEI 2014 • Door Harm Teunisse

We lanceren een nieuw blad!

Waarom? Omdat de redactie overstroomt van de toffe dingen om te doen, verhalen om te vertellen en talenten die we in de spotlight willen zetten. Omdat we ons verhaal willen vertellen aan een groep potentiële CJP-lovers die ons misschien wel een beetje vergeten is. En omdat we houden van bladen maken. Een uitstervende hobby volgens velen, maar van een beetje tegen de stroom in zwemmen is nog nooit iemand minder fit geworden.
In C. worden hoogwaardige fotografie en bijzondere verhalen gecombineerd met 114 zomertips. Deze zijn onderverdeeld in de thema’s festivals, expo, film, muziek, theater, lezen, lifestyle en reizen.

We hebben Sophie van der Perre gestrikt voor de covershoot met Dio en Carolien Borgers. Sophie fotografeerde eerder voor Vice, liep stage bij Ryan McGinley in New York en was in 2013 een van de talenten van Moam& Foam. Haar grote liefde is analoge fotografie, een liefde die we met haar delen en graag de ruimte geven. Fotografieduo Tommy ’n Lance, aka Timme Hoyng en Brahm van der Hoeven, bekend van hun indringende portretten van onder anderen Fink en The Boxer Rebellion, brachten de rubriek C.Ontdekt in beeld. Een prachtige fotoserie waar ze heel trots op mogen zijn.
 
En we hebben dus 114 awesome zomertips verzameld. Van festivals tot theater en van expo tot fashiontips. Oh en here’s the catch: op (bijna) alles krijg je korting als je een CJP-pas hebt. Dat weten wij, dat weten jullie en hopelijk weet binnenkort heel Utrecht, Haarlem en Amsterdam dat ook.

Vanavond doen we op Facebook, Twitter en Instagram liveverslag van onze releaseparty, waar een aantal van onze volgers een exclusieve uitnodiging voor hebben gehad. Dus stay tuned voor foto's van stagedivende stagiaires en filmpjes van Miley Cirus karaokende eindredacteuren. Om maar wat te noemen.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.