Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Waarom One Direction leuker is dan Poetin
26 MEI 2014 • Door Judith Zijp • Meer blogs over Muziek

Waarom One Direction leuker is dan Poetin

Daarom, in het kader van fair & balanced verslaggeving die we bij CJP hoog in het vaandel hebben, een diepgravend onderzoek naar waarom One Direction leuker is dan Vladimir Poetin. Omdat popcultuur óók cultuur is.
1. De leden van One Direction zijn tevreden met wat moeder natuur in hun broek stopte. Harry, Louis, Niall, Zayn en Liam vinden het dan ook niet nodig om een Oekraïns schiereiland te veroveren om gebreken op dit gebied te compenseren.

2. Fans van One Direction zouden moeiteloos hun hondje wurgen in ruil voor een Twitter-follow van hun helden, maar de burgemeester van Charkov daarvoor doodschieten?

3. De leden van 1D vinden het niet nodig om de gaskraan dicht te draaien als de rest van Europa niet doet wat zij zeggen, omdat: 1) zij helemaal geen bevoegdheid over gaskranen hebben, laat staan het dichtdraaien daarvan en 2) iedereen in Europa toch wel doet wat ze zeggen. Althans, het vrouwelijke deel.

4. Het Harry Styles- en Zayn Malik-kamp gooien geen molotovcocktails naar elkaar als ze het niet eens kunnen worden over wie knapper is. Het schadelijkste waarmee ze elkaar bekogelen zijn gedragen strings met Harry’s of Zayn’s hoofd erop.

5. Onze jongens houden hun shirts gewoon aan bij de volgende activiteiten: vissen, paardrijden en door het water flaneren. Ondergetekende zou het niet erg vinden als ze dit topless zouden doen, trouwens.

6. Vladimir Poetin heeft veel van alles: ego, neus, een plaat voor z’n kop en megalomane neigingen, maar één ding heeft hij niet: haar. Dat hebben Harry, Zayn, Louis, Niall en Liam dan weer wel.

7. Vladimir Poetin heeft nog steeds niet door dat wereldoorlogje spelen iets is voor zesjarigen. One Direction gelukkig wel. Die houden zich bezig met volwassen dingen, zoals naar bed gaan met Victoria’s Secret-modellen en zo.

8. One Direction maakt betere muziek dan Vladimir Poetin. We hebben hem namelijk wel eens Blueberry Hill van Fats Domino horen zingen en dat was pas echt een misdaad tegen de mensheid.

9. Onder het mom van ‘er zijn ook vrouwen die op Joran van der Sloot vallen’ concluderen wij dat Poetin ook date. Wij denken alleen dat Vladi een heel saaie date is, die alleen maar wil praten over oorlogstrategieën. De leden van One Direction weten daar niets vanaf, dus die dates zijn bij voorbaat al succesvoller.

10. Als Niall vergeleken zou worden met Dobby de huiself, zou hij de makers van de Harry Potter-films nooit aanklagen. Niet in de laatste plaats omdat niemand hem daar ooit mee zou vergelijken, want hij lijkt er niet op.

11. De jongens van 1D zouden Ireen Wüst nooit omhelzen nadat ze een gouden medaille heeft gewonnen. Dan zou geen dag in Ireen’s leven doodsbedreiging-vrij zijn en dat wensen ze haar niet toe.

12. En als ze dat wel zouden doen, dan zouden ze het doen omdat ze Ireen een leuke vrouw vinden en niet omdat ze willen laten zien dat ze heus wel biseksuele mensen aan durven te raken.

We hopen dat je na het lezen van deze redenen One Direction een iets minder nare dood dan verbranden in een tourbus toewenst.

Ps. Je plaatselijke onafhankelijke platenzaak verkoopt ongetwijfeld leuke One Direction dvd’s, waar je korting op krijgt met je CJP-pas. Als ze hier de film ’Vladimir Poetin: reïncarnatie van Stalin’ hebben, mag je die ook kopen van ons.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.