Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Dus jij wil gratis naar Lowlands 2014
22 MEI 2014 • Door Harm Teunisse • Meer blogs over Festival

Dus jij wil gratis naar Lowlands 2014

Daar sta je dan. Het moment die je wist dat zou komen was vorige week hier.  Die ene zin die ieder jaar zorgt voor de bekende paniekerige ‘Wat? Nu al? Maar ik heb nog geen kaartje!’: Lowlands is uitverkocht. Voor de trage festivalpony’s onder ons betekent dat normaal gesproken dat je achter het net hebt gevist en je moet storten op Facebook, Ticketswap en Marktplaats (doe het niet!).  Maar. CJP zou CJP niet zijn als we niet de helpende hand zouden bieden. Want wij houden van onze fans, én van Lowlands, en jullie zijn zometeen vast ook een beetje op ons.

*UPDATE deze winactie is afgelopen*
We geven namelijk 5x4 vrijkaarten voor #LL14 weg!

GROOTS en MEESLEPEND

Voor niks gaat echter alleen de zon op, dus je zal daar wel wat voor moeten doen. We vragen niet veel van je, behalve dat je op GROOTSE en MEESLEPENDE wijze in een foto laat zien hoe graag je naar Lowlands wil.

Voorbeelden
Je mag doen wat je wil: hang een spandoek aan het Rijksmuseum. Maak een selfie van jezelf, een CJP-pas en zanger Rinus. Schrijf over de volle breedte van strand Scheveningen ‘Ik wil naar Lowlands’. Zet een tattoo (we raden je Hollywood Mark in Amsterdam van harte aan.). Zolang we maar letterlijk en figuurlijk in je foto ‘ik wil naar Lowlands’ kunnen lezen.

Juryprijs en publieksprijs
Onze jury kiest volstrekt subjectief en naar eigen voorkeur de vier origineelste winnaars, maar één deelnemer wint op basis van meeste stemmen. Zorg dus dat al je vrienden, collega’s, kennissen en die leuke caissière van de C1000 om de hoek weten dat je meedoet aan CJP’s Lowlands actie. Gebruik alle social media, deel flyers uit, of huur zo’n vliegtuigje met een vlag er achter. Pak die stemmen en ga naar Lowlands!

>> MOET JE NATUURLIJK WEL EERST MEEDOEN!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.