Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
CJP zoekt fotografietalent
24 FEB 2014 • Door CJP

CJP zoekt fotografietalent

Wat zoeken we?
Wij zijn op zoek naar nieuwe fotografen die (betaald) willen fotograferen voor CJP. Je schiet foto’s van de CJP-doelgroep of brengt op originele wijze onze kortingen in beeld: van te kleine tentjes op de Lowlands-camping tot de visagieruimte van een theater. Deze beelden gebruiken we op CJP.nl, maar ook voor advertenties, jaarverslagen en uitgaven zoals het CJP Merkboek.

Wij houden van jong talent, en onze lezers ook. Publicaties binnen onze kanalen vormen voor veel fotografen dan ook een springplank naar meer bekendheid en mooie opdrachten.
Meld je aan!
Ren je momenteel rondjes door de kamer van enthousiasme? Meld je dan vóór 15 maart aan voor onze portfolio-dag via portfolio@cjp.nl en voeg een link naar je portfolio toe. Wij organiseren de portfolio-dag bij ons op kantoor, in samenwerking met ontwerpbureau Maslow (de masterminds die het CJP Magazine vormgeven). De datum maken we later bekend, maar één ding is al zeker: er is die dag plek voor tien fotografen. Mail dus z.s.m. je portfolio, ga heel hard duimen en wie weet kun jij binnenkort voor ons aan de slag!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.