Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Je laatste kans op een VIRUS
12 DEC 2013 • Door Harm Teunisse • Meer blogs over Muziek

Je laatste kans op een VIRUS

Gelukkig gaan ze niet zonder slag of stoot ten onder en hebben ze flink uitgepakt. Muzikale gasten zijn onder andere het Brackman Trio, The Jig en Francis van Broekhuizen. Er is jong en piepjong talent van Codarts Rotterdam en een afterparty met Carlama Orkestar.

Vergeet de afterparty niet
Een dik uur lang fantastische optredens en bevlogen gesprekken over muziek, gepresenteerd door Giel Beelen. Die jongen is toch ook van alle muziekmarkten thuis. En als de spotlights uitgaan en de microfoons zijn opgeborgen, wil dat niet zeggen dat de avond eindigt, want er wordt gewoon stevig doorgefeest in de foyer van de Rotterdamse Schouwburg.

Ontdek je dit nu pas?
Virus is een AVRO-programma op radio 4 waar klassieke muziek meer rock & roll blijkt dan je zou verwachten. Elke week presenteren Giel Beelen, Hans Smit, Jan-Willem Roodbeen, Art Rooijakkers, Vivienne van de Assem en Amrike Jager een levendig programma vol livemuziek en pittige gesprekken.

Mocht je er nou echt te laat bij zijn: check dan onze VIRUS-blogs of virus.radio4.nl voor meer info, en luister vanavond vanaf 22:00 naar Radio 4!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.