Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
5x meer cadeau voor je geld
03 DEC 2013 • Door Steven Stoffers

5x meer cadeau voor je geld

Bij een goed cadeau gaat het erom dat je de onderlinge relatie verstevigd, verdiept of even op scherp zet. Zo’n cadeau is persoonlijk; het zegt iets over de ontvanger én over jezelf (en haal je dus per definitie niet van een verlanglijstje). De totaal aan film verslaafde vriend of vriendin geef je bijvoorbeeld een boek dat jij heel mooi vond, maar dat bovendien over Steven Spielberg gaat. Je vader krijgt een luxe luchtverfrisser voor in de auto. Deels als bedankje voor alle keren dat hij je naar muziekles bracht en deels omdat je tijdens die ritten altijd klaagde over een muf luchtje. Dat werk.

Met de volgende vijf CJP-cadeau’s kun je voor hetzelfde budget een vetter cadeau halen. Want laten we wel wezen: het gaat in december niet om wie het mooiste cadeau krijgt, maar om wie het mooiste cadeau geeft.

Tip 1: Tony Chocolonely
Je realiseerde je het waarschijnlijk nog niet, maar met een CJP-pas krijg je gewoon korting op chocola. We herhalen het nog even voor de vrouwelijke lezers: met een CJP-pas krijg je korting op chocola! Bij alle wereldwinkels van WAAR krijg je namelijk 10% CJP-korting en dat geldt dus ook voor de topreep in het biologische en fair trade chocoladesegment: Tony Chocolonely. Oké, zegt de kritische lezer nu: iedereen houdt van chocola, heel persoonlijk is dit cadeau niet. Die lezer geven we graag het volgende weerwoord: nom, nom, nom.
cjp.nl/waar

Tip 2: Doe Cadeau

Als trouwe pashouder van CJP weet jij natuurlijk allang dat je als cultuurliefhebber zo’n pas gewoon moet hebben. Korting op de bioscoop, musea, theater, festivals, kleding, boeken, (CHOCOLA!); het houdt niet op. Bovendien krijg je als CJP’er voorrang op kaarten voor festivals als Lowlands, Sziget, Solar en Mysteryland, plus exclusief toegang tot de CJP Serveert programma’s. Dan hebben we het over de winacties nog niet eens gehad. Kortom, je gúnt iedere dierbare onder de dertig een CJP-pas. Het is het allerleukste cadeau allertijden ooit in het heelal. Punt uit. Doe je vriend of vriendin, broer of zus of gewoon zomaar iemand waar je aardig voor wilt zijn een plezier en bestel dat cadeau nu, deze maand pakken wij hem nog feestelijk voor je in ook.
cjp.nl/doecadeau 

Tip 3: een tijdschriftabonnement
Via CJP kun je tot wel 75% korting krijgen op een tijdschriftabonnement. Dit is het cadeau bij uitstek om mee te zeggen: ik weet wat jij interessant vindt, wie jij bent. Maar pas op, het verschil tussen de Elsevier en de Nieuwe Revu kan een vriendschap maken of breken. Je moeder de Playboy cadeau doen is misschien ook niet de meest handige zet. Maar het kan wel, je kunt namelijk kiezen uit meer dan 150 titels. Van muziektijdschrift OOR  (€ 30,- voor een half jaar) tot de Glamour (€ 25,- voor een jaar) en een heleboel ertussenin (een jaar lang Pluimveehouderij kost € 155,05).
Bekijk hier het overzicht van alle tijdschriften die je met CJP-korting kunt bestellen.

Tip 4: een dag shoppen in een Nederlandse stad naar keuze
Wat is nou het meest persoonlijke dat je iemand kunt geven, zonder dat je de grenzen van goed fatsoen (of werkethiek) overschrijdt? Geef ze een dag van je leven; neem hem of haar mee op binnenlandse stedentrip! Een retourtje Maastricht kost vanuit Zwolle € 48,- per persoon. Met een CJP Duo Dagkaart hoeft een dagje shoppen in een verre stad echter helemaal niet veel te kosten. Met zijn tweeën ben je voor € 26,- een hele dag onder de pannen. Op 19 december gaat er weer een nieuwe ronde kaarten in de verkoop.
cjp.nl/ns

Tip 5: een weekendje Berlijn/Madrid/Edinbrugh/Krakau
Shoppen in Maastricht is leuk, maar een weekend in het buitenland is leuker (probeer dat maar eens te ontkennen). Dit cadeau is misschien niet voor iedereen weggelegd, het kost net iets meer dan het standaard surprisebudget van € 25,-, maar je maakt er zeker flink indruk mee. Terwijl het niet eens superduur is, al hoeft de gelukkige dat natuurlijk niet te weten. Via CJP boek je in ons geliefde Berlijn al een hotel (twee nachten, incl. ontbijt) vanaf € 59,-. Bij Madrid (€ 169,-), Edinburgh (€ 149,-) en Krakau (€ 99,-) zit zelfs de vlucht al bij de prijs inbegrepen. Wat doe je hier nog?
Bekijk hier alle citytrips met CJP-korting.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.