Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Nieuw seizoen Virus van start
19 SEP 2013 • Door CJP • Meer blogs over Muziek

Nieuw seizoen Virus van start

VIRUS is de klassieke late night show van Radio 4. Afgewisseld gepresenteerd door Giel Beelen, Marike Jager, Vivienne van den Assem, Art Rooijakkers en Jan Willem Roodbeen trekt iedere donderdag een stoet muzikanten voorbij, die simpelweg niet anders kunnen dan de meest onwaarschijnlijke cross overs en improvisaties te laten ontstaan.

Bijwonen
Je kunt VIRUS gratis bijwonen, iedere donderdagavond 22.00 uur in de foyer van de Rotterdamse Schouwburg. Echt een aanrader, dat mogen we heus zeggen. De opnames worden uitgezonden op Radio 4 (vanaf 24.00 uur) of zijn hier terug te zien.
 
Vanavond ontvangt presentator Giel Beelen onder anderen het Dutch Trombone Ensemble, Tangarine, Francis van Broekhuizen en jong talent van Codarts.
 
Tangarine
Tangarine, de huidige huisband van DWDD, wil al lange tijd samen spelen met een klassiek ensemble. Vanavond gaat het gebeuren. Het jonge, getalenteerde Dutch Trombone Ensemble heeft speciaal voor deze VIRUS uitzending een arrangement gemaakt voor Tangarine’s nummer Reasons. Verder gaat Tangarine ook de samenwerking aan met sopraan Francis van Broekhuizen, die naar eigen zeggen 'popelt' om met de tweelingbroers op te treden.
Van Codarts krijgen we swingende wereldmuziek en ook zal er een kakelverse rubriek worden geïntroduceerd: Fluithappen.
 
Laura Jansen en Brainpower
Het nieuwe VIRUS-seizoen kent weer grote namen en gloednieuw talent. Onder anderen Laura Jansen en Brainpower zullen optreden en zich laten onderdompelen in klassieke muziek. Ook op het programma komend seizoen: Minimal gemixt met hiphop en barok, freestyle met opera, klassiek met salsa. En héél veel goede muzikanten. Mis het niet.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.