Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Bedroefd geven wij u kennis…
27 AUG 2013 • Door Steven Stoffers • Meer blogs over Film

Bedroefd geven wij u kennis…

James Franco (1978 – 2013)
Dag lieve James,

Acteur, schilder, academicus; je was de homo universalis van de jaren ’00. We zullen je altijd herinneren vanwege de wijze waarop je samen met Anne Hathaway de Oscars presenteerde. In positieve zin zullen we je echter altijd herinneren als de man die de driepunts 'trifecta'-joint aan de wereld liet zien. Dat u er vele mag branden in de hel.

Emma Watson (1990 – 2013)
U bent gestorven zoals u hebt geleefd;
vol magie, Brits accent en met een schep in de hand,
als #2 op de lijst met mooiste beroemde gezichten van de wereld en tevreden,
steeds denkend aan die ander (Ron).
Wij zullen proberen zo door te gaan,
met uw herinnering altijd in ons hart.

Seth Rogen (1982 – 2013)
The battery is dead.
It ceased to live.
It’s deceased now. 

Jonah Hill (1983 - 2013)
Na een moedige strijd, vol wilskracht, is Jonah Hill op een vrij onwaardige manier heengegaan. De demonen die hem al sinds zijn kindertijd plaagden, hebben hem dan uiteindelijk toch overmeesterd. Lieve Jonah, voor altijd blijf jij ons kleine, grappige, onhandige dikkerdje met een menstruatievlek op je bovenbeen. Rust zacht.
 
Michael Cera (1988 – 2013)
Over de doden niets dan goeds. Behalve over Michael Cera. Deze man was een gangster, zó in- en inslecht, zó wreed, zó intimiderend, zó naar, zó godvergeten irritant en zó ontzettend vrouwonvriendelijk. Kortom; zo superbad dat hij zelfs nu geen goed woord verdient. Kijkt u zelf maar.

Rihanna (1988 – 2013)
Lieve, lieve, lieve RiRi,

Het spijt ons zo dat je je laatste momenten moest doorbrengen met dat verschrikkelijke pestjong van een Michael Cera. Hoe durft hij jouw heilige lichaam zomaar aan te raken, terwijl hij weet hoe preuts je bent?! Ach, was Chris maar in de buurt geweest…

Nick Carter (1980 – 2013)
Het heeft God behaagd onze geliefde Nickolas Gene Carter, Nick, op te nemen in zijn koninkrijk. 

You were original, yea-heah

You were the only one, yea-heah
You were sexual, yea-heah
You were everything we needed,
We’d better rock our bodies now.
Backstreets back, alright. (LET OP: Zware SPOILER!!!)

U kunt afscheid nemen van deze sterren in uw plaatselijke bioscoop. De stoffelijke overschotten zijn helaas nooit gevonden, maar bij wijze van eerbetoon zal hun laatste gezamenlijke project, de film This Is The End, vertoond worden. Laat even van tevoren weten met hoeveel personen u komt en neem een CJP-pas mee. We verwachten dat het erg druk zal zijn.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.