Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
#Twitterbingo: ronde 3
30 JUL 2013 • Door Steven Stoffers

#Twitterbingo: ronde 3

Nou.

Gemiddeld doen er per ronde 2379,3 mensen mee (in totaal dus 7138).
Gemiddeld valt de superbingo bij bal 36.
Gemiddeld winnen er 31,3 unieke spelers per ronde.
Gemiddeld geven we 35,3 kaarten weg per ronde.
Gemiddeld komt de totale prijzenpot op een slordige € 1432,- (€ 1660,- als je de CJP-korting niet meerekent) per ronde. 
 
Het aantal deelnemers blijft stijgen, in ronde drie van de #twitterbingo streepten meer dan 3200 spelers een bingokaart af. Even tussendoor: dat vinden wij vrij tof, bedankt! De twee holidaytickets voor Solar Weekend, plus twee kaarten voor een festival naar keuze, gingen naar @MarijeTenBohmer. Festival @overhetij bracht haar na 35 balletjes de felbegeerde SuperBingo!
 
Speciale vermeldingen
@SamSeltenrijch, de meest fanatieke twitteraar deze ronde. Ze volgde de bingo op maar liefst drie schermen tegelijk en overweegt serieus een tattoo met #geenlevenalleeenbingo te nemen als dat haar meer kans oplevert op een SuperBingo. Gelukkig doet dat het niet. 
 
Ook @annerijnsburg verdient aandacht: ze kon de verleiding niet weerstaan en bleef zelfs op de camping in Frankrijk meespelen. Respect.  Bij dezen willen we ook graag ons medeleven betuigen aan al die mensen die geen bereik hadden in het buitenland of op een boot. #twitterbingo stopt niet. 
 
De meest onbaatzuchtige speler van deze ronde is @anneliezje. Zij heeft inmiddels zo veel prijzen gewonnen dat ze haar laatste cadeautje gewoon direct naar haar broertje liet sturen. Die prompt een blije foto terugstuurde. 
 
De aanmoedigingsprijs gaat naar @JensBraster. Hij heeft al vijf keer bingo gehad, maar was steeds te laat met claimen. De prijs krijgt hij uit handen van @Chemietje, die bij haar zevende bingo eindelijk een keer op tijd was.  
 
Ronde 4
Als je al meedeed aan de #twitterbingo, heb je nu al een mooie nieuwe kaart voor ronde 4 te pakken. Als je nog niet meedeed, moet je snel even hier klikken. Waarom je dat moet doen, lijkt ons inmiddels wel duidelijk: deze prijzen, plus omdat het stiekem heel erg leuk is om bingo te spelen. Zeker als het gaat om vier (VIEHIER!!!!) kaarten voor Lowlands (plus 2 kaarten voor 5 Days Off, IDFA, IFFR, Smeerboel of Magneet Festival). Succes!

Ook zo onder de indruk van al die CJP-kortingen die je om de oren vliegen? Voor iedereen jonger dan 30 die nog geen pas heeft: je scoort 'm nu voor nog geen € 0,85 per maand! Meteen aanvragen? Klik hier.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.