Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
#Twitterbingo: ronde 2
11 JUL 2013 • Door Steven Stoffers

#Twitterbingo: ronde 2

Het gaat best lekker hè, jongens? We zitten op de helft van onze #twitterbingo en het is tijd om de balans op te maken met wat statistieken.

2816 - straatwaarde in euro's van alle prijzen die we tot nu toe al hebben weggegeven.
3328 - straatwaarde van deze prijzen zonder CJP-korting.
3902 - aantal deelnemers.
70 - aantal gewonnen festivalkaarten.
66 - aantal winnaars.
5 - aantal deelnemers dat meer dan één prijs won.
5 - hoogste aantal prijzen voor één deelnemer tot nu toe: @anneliezje en @RenateWitkowski gaan vrienden maken deze zomer.
4,5 - kleinste aantal minuten tussen meedoen en een bingo claimen.
3 - aantal mensen dat met deze foto een bingo wilde claimen. 
1 - aantal mensen bij wie dat lukte. Alleen echte winnaar @Kaarintjee uiteraard.

Uiteindelijk meldden zich dus meer dan 2200 deelnemers voor de tweede ronde van onze #twitterbingo. De hoofdprijs, vier(!) campingkaarten voor Zwarte Cross plus twee kaarten voor een festival naar keuze, ging naar @Mart1nB Hij/zij had er 37 balletjes voor nodig, uiteindelijk leverde @MoviesMatter festival de SuperBingo op!

Speciale vermeldingen
Het is hartverwarmend om te zien hoe de #twitterbingo leeft in den lande. Een mooi voorbeeld is de door jullie samengestelde Bingo-playlist. Dat leverde voor @PimSigers nog een mooie BingoBonus op, want hij droeg ontegenzeggelijk het beste nummer aan. Blijf dus vooral doorkomen met jullie opmerkingen en vragen, het is af en toe echt genieten. Naar goede traditie willen we een aantal deelnemers even in het zonnetje zetten:  

@ThomasBlanken
De jongen die écht niet probeerde vals te spelen. En toen hij het per ongeluk toch probeerde, vroeg of we zijn verpeste kaart weer op orde wilden brengen. Welkom terug, Thomas.

@RvdVeld:
Ricardo heeft misschien een erg nuttige tip voor jullie. Maar misschien ook niet. 

De verslaafde @annerijnsburg: '@CJPnl ik neem m'n telefoon mee onder de douche of naar de wc... #twitterbingo'

De onsterfelijke @thenameisRosa: '@CJPnl dit is mijn eerste ronde die ik meespeel en ik heb ondertussen al flink wat zenuwinzinkingen en beroertes gehad, dus volhouden...?'

En de minst gelukkige bingoër van ronde 2, @annet020: Ze was net te laat om bingo te claimen terwijl het ene balletje maar liefst drie bingo's gaf. Daar gingen dus twee nieuwe kansen direct de prullenbak in. Ze blijft er vrolijk onder: '@AriedeZeeuw @CJPnl Haha ik begrijp hoe je je voelt. Ik zat ook te azen op @18hrsfestival, een 1 klap triple bingo, maar te laat. Heel hard!'

Ronde 3
Als je al meedeed aan de #twitterbingo, heb je nu al een mooie nieuwe kaart voor ronde 3 te pakken. Als je nog niet meedeed, moet je snel even hier klikken. Waarom je dat moet doen, lijkt ons inmiddels wel duidelijk: deze prijzen, plus omdat het stiekem heel erg leuk is om bingo te spelen. Zeker als het gaat om twee holidaytickets voor Solar Weekend (plus 2 kaarten voor Eurosonic Noorderslag, IDFA, Imagine Film Festival, IFFR of Smeerboel). Succes!

Ook zo onder de indruk van al die CJP-kortingen die je om de oren vliegen? Voor iedereen jonger dan 30 die nog geen pas heeft: je scoort 'm nu voor nog geen € 0,85 per maand! Meteen aanvragen? Klik hier!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.