Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Dvd-update
12 JUL 2013 • Door Sara Madou • Meer blogs over Film

Dvd-update

Side Effects
De laatste film van Steven Soderbergh (als we tv-film Behind the Candelabra even niet meetellen) gaat over door een psychiater voorgeschreven medicijnen, en het effect dat ze hebben op een patiënt. Met onder andere Rooney Mara en Channing Tatum, die warempel blijkt te kunnen acteren.

Gangster Squad
Ryan Gosling & Josh Brolin als stoere politiemannen in de jaren veertig, die een nóg stoerdere gangster (Sean Penn) in L.A. proberen te stoppen. Deels waargebeurd en een mooi plaatje, onder andere vanwege de aanwezigheid van de ravissante Emma Stone.
 
Cloud Atlas
Geen film als je moe of katerig bent, want je hebt er veel concentratie voor nodig. Het verhaal van David Mitchell is een flinke uitdaging, door de verschillende verhaallijnen die lukraak door elkaar lopen. Tom Hanks, Halle Berry en hun collega’s spelen vrijwel allemaal meerdere rollen.

Spring Breakers
(Ex-)tienersterren Vanessa Hudgens en Selena Gomez compleet out of character laten breken; da's altijd goede reclame voor je film. Harmony Korine (Trash Humpers) maakt opvallende films, met heftige camerabewegen, zodat het soms bijna voelt als een drugstrip. Waar Spring Breakers over gaat kun je vast wel raden, maar let daarbij met name op de rol van James Franco. 

Movie 43
Dit is misschien wel het gekste filmproject ooit. Bijna iedereen in Hollywood (Kate Winslet, Hugh Jackman, Naomi Watts, Emma Stone, Richard Gere, Gerard Butler e.v.a.) werkte eraan mee, zonder dat ze wisten om wat voor film het ging. Dat zouden wij trouwens ook niet zo gemakkelijk kunnen vertellen, maar het is in ieder geval een comedy. Helaas blijkt het eindresultaat niet bepaald een meesterwerk, maar het is wel een film die aanzet tot een achteraf bespreking met je vrienden.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.