Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
#Twitterbingo: ronde 1
19 JUN 2013 • Door Steven Stoffers

#Twitterbingo: ronde 1

Alles wat nieuw is, is spannend. Wij zaten dus echt wel even met samengeknepen billetjes toen we nog een bug ontdekten in de Twitterbingo-site, vijf minuten voordat Tim Wes op 3fm het eerste balletje trok. Zouden alle persoonlijke bingokaarten het wel doen? Nét op tijd was alles opgelost. Maar goed ook, want vanaf het begin deden jullie massaal (en zeer fanatiek) mee. 
 
Uiteindelijk meldden zich meer dan 1500 deelnemers voor de eerste ronde van de #twitterbingo. Logisch, want wie als eerste vijf festivals op een rij had afgestreept en zijn bingo claimde, kreeg één van deze prijzen: kaarten voor een heleboel festivals (o.a. Wish Outdoor, de Beschaving, Parade), op maat gemaakte oordoppen, een festivalpakket van Perry Sport, giftcards voor Apple of America Today. Zelfs CJP-passen, want ook niet-CJP’ers kunnen meedoen aan de #Twitterbingo. De hoofdprijs, twee dagkaarten voor North Sea Jazz plus twee kaarten voor een festival naar keuze, ging naar @apencandescribe. Na 36 getrokken balletjes kon zij Leiden International Film Festival afstrepen voor de SuperBingo!

Tactiek
Met meer dan 1500 deelnemers en maximaal 40 winnaars per ronde, blijkt bingo ineens weer een superspannend spel. Het gaat er immers niet alleen om dat je een bingo hebt, maar ook dat je als eerste roept dat je hem hebt. Bij dezen willen we graag drie deelnemers even een schouderklopje geven:
@Marco_Kaas, omdat er tot vier keer toe iemand eerder was met claimen.
@anneliezje, de bingokoningin die niet één maar wel vier keer won. Deze beste jongedame gaat niet alleen met een vriend(in) naar Film By The Sea, maar krijgt ook nog eens drie hele fijne festivalprijzen toegestuurd.
En @evertbotterwegz, die niet alleen uitrekende hoe groot de kans was dat hij al eerste SuperBingo zou hebben maar meteen ook even tipte hoe hij het voor elkaar kreeg om in één van de latere rondes als eerste bingo te claimen: ‘even een auto refresh addon in me chrome gezet met een refresh op twitter elke 2sec.’ Doe er je voordeel mee. Of zorg in ieder geval dat je @CJPnl en #twitterbingo volgt op twitter.

Ronde 2
Als je al meedeed aan de #Twitterbingo, heb je nu al een mooie nieuwe kaart voor ronde 2 te pakken. Als je nog niet meedeed, moet je snel even hier klikken. Waarom je dat moet doen, lijkt ons inmiddels wel duidelijk: deze prijzen, plus het blijkt stiekem heel erg leuk te zijn om bingo te spelen. Zeker als het gaat om vier campingtickets voor de Zwarte Cross (plus 2 kaarten voor de Parade, 5 Days Off, Imagine Film Festival, Magneet Festival of het Nederlands Film Festival). Succes!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.