Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Lowlands videocontest uitslag!
10 JUN 2013 • Door Thijs Zilverberg

Lowlands videocontest uitslag!

CJP heeft uit alle deelnemers een shortlist samengesteld van de tien origineelste/grappigste/opvallendste filmpjes. Uiteindelijk heeft Lowlands daaruit drie winnaars geselecteerd. Gefeliciteerd Lennart Duivenvoorde, Maarten Berk en Toine Kloet, jullie hebben elk vier kaarten gewonnen!

Lennart maakte indruk met Zapper Sjørs, waarin alle dieptepunten van nachtelijke televisie langskomen. We gunnen hem en drie vrienden een lang weekend doorhalen in de Alpha als afwisseling. Maarten kreeg een aantal artiesten zo ver om een goed woordje voor hem te doen. Voor zulke connecties, of monteerskills, zijn wij best gevoelig. Toine is inmiddels zo gewend geraakt aan prijskaartjes dat hij zijn leven ervoor op het spel durft te zetten. Met succes. Hij wint dit jaar al voor de derde keer Lowlandskaarten via de videocontest, dus misschien is het geen verkeerd idee als je zorgt dat je met hem bevriend raakt.

Het filmpje met de meeste stemmen is Interview met Gerard en Levi van Gerard Rosier. Ervan uitgaande dat hij co-ster Levi in ieder geval meeneemt, kan hij met nog twee andere vrienden naar Lowlands.

Bekijk alle winnende filmpjes rechts. En check hier een afspeellijst met alle inzendingen van 2013.

Bedankt voor de inzendingen, het was weer een waar feest. Als je niet hebt gewonnen, dan kun je in de herkansing voor mooie prijzen. Via onze Twitter Bingo zijn de komende maanden onder andere allerlei festivaltickets te winnen, waaronder voor Lowlands.
 
We nemen deze week nog contact op met de winnaars. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.