Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
De highlights van Virus, afl. 14
06 JUN 2013 • Door CJP • Meer blogs over Muziek

De highlights van Virus, afl. 14

Afgelopen donderdag was de een na laatse uitzending van VIRUS voor dit seizoen. Het was een uitzending met een zwart randje, want er werd bekend gemaakt dat de AVRO volgend jaar wil stoppen met het programma. Maar die strijd is nog niet gestreden: wil jij in ieder geval je stem laten horen in dit verhaal stuur dan een mail dat VIRUS moet blijven naar virus@radio4.nl.

Ondertussen ging het programma onder leiding van de charmante Marike Jager gewoon door. Kijk hier de highlights terug:

  • Het piano-cello duo Martijn Willers en Joris van den Berg speelden het Vijfde deel uit de Sonate van Benjamin Britten.
  •  In Colombia is de Nederlandse trompettiste Maite Honteléze wereldberoemd. Ze is ook naar Colombia verhuisd, maar even terug in Nederland om o.a. het stuk Coquin Coquin te spelen. 
  • En met haar hele band speelde ze Que Bonito.

Vanavond is de laatste uitzending van dit seizoen. Let wel, niet van het jaar, slechts van dit seizoen. Het wordt een extra gezellige VIRUS, waarin Giel Beelen concertpianiste Valentina Tóth ontvangt. Zij speelt stukken van haar debuutplaat van o.a. Bartók en Debussy. Verder zie en hoor je de grooves van VDRSH en de studenten van Codarts (de Rotterdamse Kunstacademie) brengen met gelegenheidsformatie Choros Limoneros muziek die past bij het zonnige weer.

Kom langs! Loop voor 22.00 uur de foyer van de Rotterdamse Schouwburg binnen en haak in. Gaat dat niet, volg dan de uitzending hier, luister om 0:00 uur naar Radio 4 of kijk hier bij ons de highlights terug.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.