Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
De highlights van Virus, afl. 6
17 APR 2013 • Door - • Meer blogs over Muziek

De highlights van Virus, afl. 6

Het was een bijzondere aflevering, deze 6e uitzending van VIRUS. En dat kwam niet alleen door de muzikanten, maar vooral door gastpresentator Maxim Hartman. Die kennen we van het geweldige Omroep Maxim en Rembo & Rembo van lang, lang geleden. Met Maxim staat één ding vast: vuurwerk.

Dit waren de toppers van vorige week:
  • Het Ragazze Kwartet. Drie violen, een cello en vier vrouwen. Dat kan alleen maar kippenvel betekenen. Zij speelden onder andere het 4e deel van strijkkwartet in A van William Walton
  • Hermine Deurloo is een virtuoos op de mondharmonica en was er samen met haar band, bestaande uit Tony Overwater, Joshua Samson en Kai von Rosenberg. Dit is Ode for Tomtem van Gary Peacock.
  • Uiteraard was er ook weer aanstormend talent. Zes dames die muziektheater studeren aan Codarts lieten van zich horen. De All Girl Band speelde Mama who Bore Me uit Spring Awakening.

Vanavond is weer een nieuwe aflevering van VIRUS. Gratis om 22.00 in de foyer van de Rotterdamse Schouwburg.
In deze VIRUS wordt de werkelijkheid fantastie. Denk dwergen, feeën, Orks, bosnymfen, puntmutsen en elfjes, vampiers en… muziek!
Jan-Willem Roodbeen, alias The Fantasy Master tovert donderdag een muzikaal sprookje dus laat je spijkerbroek maar thuis: dresscode is fantasy!

De gasten:
Artonis Pianotrio speelt werken van Mendelssohn, Debussy en Piazzolla
Dimitar Bodurov speelt eigen nummers
Axolot speelt stukken van Vivaldi, Ciconia en Van Nieuwkerk

Dus: Een VIRUS bomvol goeie muziek en fijne gasten. En jij hoort er natuurlijk ook bij! Kom langs om 22.00 uur in de foyer van de Stadsschouwburg in Rotterdam.

Kun je er niet bij zijn, volg dan de uitzending hier, luister om 0.00 uur naar Radio 4 of kijk hier bij ons de highlights terug. En zet hem voor volgende week in je agenda!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.