Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
De highlights van Virus, afl. 5
11 APR 2013 • Door - • Meer blogs over Muziek

De highlights van Virus, afl. 5

Art Rooijakkers, een van de presentatoren van VIRUS, noemde het programma rock n roll klassiek. En zo is het!

Dit waren de toppers van vorige week:
  • RE:Freshed Orchestra. Zij stoppen nummers van Jay-Z in een totaal ander jasje. Een bijzonder swingend orkest en bij VIRUS speelden ze het bekende nummer Encore, geheel op eigen manier.
  • Het Marieke Grotenhuis Trio, een klassiek trio met een accordeon, viool en cello. Marieke Grotenhuis heeft een grote liefde voor Johann Sebastian Bach en daarom speelde ze met haar trio een aantal nummers van hem. Uit die Kunst der Fuge, is dit Contrapunctus 9
  • Uiteraard was er ook talent van Codarts Rotterdam. Dit Spaanse duo, met een klarinet en piano, genaamd Alicia Pallares Tello en Carlos Baños Gutiérrez, spelen Sonate no.1 van Johannes Brahms.

Vanavond is er weer een nieuwe VIRUS en nog n hele speciale ook, want Maxim Hartman is de presentator!
Het Ragazze Kwartet speelt verrassende strijkkwartetten van onder anderen Riley en Walton, muzikale duizendpoot Hermine Deurlooer brengt onbekende standards en eigen composities op mondharmonica huizangeres Francis gaat prachtig zingen.

Dus: Een VIRUS bomvol goeie muziek en fijne gasten. En jij hoort er natuurlijk ook bij! Kom langs om 22.00 uur in de foyer van de Stadsschouwburg in Rotterdam.

Kun je er niet bij zijn, volg dan de uitzending hier, luister om 0.00 uur naar Radio 4 of kijk hier bij ons de highlights terug. En zet hem voor volgende week in je agenda!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.