Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Support
Word lid Mijn CJP
De highlights van Virus, afl. 4
04 APR 2013 • Door - • Meer blogs over Muziek

De highlights van Virus, afl. 4

De verpletterende Vivienne van den Assem was vorige week de presentator van aflevering 4 van Avro's VIRUS. Het werd een intieme uitzending vol prachtige muziek. Kijk hier rechts de volgende hoogtepunten terug.

  • Daria van den Bercken probeert de muziek van Georg Friedrich Händel ‘aan de man’ te brengen. In Amsterdam gaat ze de straat op om haar publiek op te trommelen. Bij VIRUS zat iedereen er klaar voor. Daria van den Bercken speelt Chaconne van Georg Friedrich Händel. 
  • Edsart Udo de Haes was met zijn Flamenco ensemble te gast bij VIRUS. Swingend, maar toch intiem. Zij speelden Recuerdos de Una Noche de Verano.
  • Elke week is er bij VIRUS jong talent van Codarts Rotterdam. Deze week traden Joana Rolo, Pisoot Say & Andrea Gomez Oncina op en brachten Oblivion van Ástor Piazolla!


Vanavond is er weer nieuwe aflevering van VIRUS. Hier kun je gratis en voor niets bij zijn, echt een aanrader! Om 22.00 uur in de foyer van de Stadsschouwburg in Rotterdam.

Kun je er niet, volg dan de uitzending hier, luister om 0.00 uur naar Radio 4 of kijk hier bij ons de highlights terug. En zet hem voor volgende week in je agenda.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.