Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Voor échte mannen
18 FEB 2013 • Door Sara Madou • Meer blogs over Theater

Voor échte mannen

Beste mannen: ben niet bang. Schrik niet terug van het woord 'theater'. Dat zou namelijk behoorlijk enorm zonde zijn. Je ontzegt jezelf namelijk een heleboel mooie avonden op deze manier. Speciaal voor alle mannen die we toch nog wel een beetje missen in de theaterzalen, liefhebbers die wel zin hebben in een tip of vijf en natuurlijk stoere vrouwen: de mooiste mannelijke theatervoorstellingen van dit moment.

Staal

Stoere toestanden, in deze show die moeiteloos vechtsport afwisselt met sterk acteerwerk. Allemaal uitgevoerd door een ijzersterke cast, die vorig seizoen geweldige kritieken kreeg en nu terecht in reprise gaat.

Fight Flow

Een opvallende dansshow, waar je om de oren wordt geslagen met poppin’ en andere hiphop stijlen. In de lijn van de optredens die de bekende formatie ISH maakt, uit onder andere SYTYCD.
 
Dat wordt oorlog
Cabaret is het genre waar de gemiddelde man zich nog wel relaxed bij voelt. Ben jij er zo eentje? Kijk dan eens verder dan het gouwe ouwe stand-up en bezoek de nieuwste show van Droog Brood. Mooie droge mannenhumor.
 
Soldaat van Oranje
Ja, dat is een musical. En nee, dat is niet alleen voor meisjes. Deze show loopt al jaren en dat is niet voor niets. In een enorme hangar krijg je het origineelste musicaldecor ever te zien en de creatieve cast speelt de voorstelling alsof het de allereerste keer is.
 
Harnas
Kiezen tussen de gevoelige, lieve man en de stoere, gepassioneerde man is nogal pittig voor ons vrouwen. Maar kiezen om een van die twee mannen te zijn ongetwijfeld ook. In de voorstelling Harnas van danstheater AYA zie je alle opties: intieme momenten (in solo’s) en machogedrag (in een groepsdans).
 
Oh, en: we hoeven het eigenlijk niet meer te zeggen natuurlijk, maar op al deze voorstellingen krijg je korting met je CJP-pas. Behoorlijk enorme korting, zelfs.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.