Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Oscars!
21 FEB 2013 • Door Sara Madou • Meer blogs over Film

Oscars!

Sinds een paar jaar kun je ook in Nederland  live de uitreiking van de Academy Awards volgen. Online zijn er een boel mogelijkheden, maar op televisie heeft Film1 het goed geregeld. Vanaf 20:30 uur begint de 'voorbeschouwing', waarna om 02:30 de drie uur durende uitreiking aanvangt. Lees hier meer over hoe je dat op jouw televisie (gratis) kunt zien.

Ja, dat gaat dus nachtwerk worden voor CJP. Maar hé, wij hebben hart voor de zaak! De hele nacht kun je ons volgen op Twitter, waar we met de hashtag #oscars2013 tweeten over de mooiste (en lelijkste) jurken, opvallendste quotes, raarste speeches en oh ja, over de winnaars natuurlijk. Volg ons dus op Twitter!

Maandagochtend kun je hier op de site ook een samenvattende blog lezen, voor als je wel waarde hecht aan je nachtrust, niet op Twitter zit of geen tijd/zin hebt om alle tweets terug te lezen. Maar onze favoriete CJP'ers zijn degene die ons psychisch ondersteunen tijdens de Oscar night zelf. Laat @CJPnl weten of je het eens bent met de winnaars (en wat jij doet om wakker te blijven, kunnen we elkaar mooi helpen).

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.