Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
5 Days Off
14 FEB 2013 • Door Arne van Terphoven • Meer blogs over Muziek

5 Days Off

Het festival is inmiddels een instituut op het gebied van progressieve elektronische muziek. Vijf dagen is het rondom het Leidseplein in Amsterdam volle bak party, maar dan wel voor de fijnproevers. Bel je moeder maar dat je van 6 t/m 10 maart niet komt.

Op deze avonden geldt de CJP-korting:

The Magician, Skip&Die, Tom Trago en meer
Woensdag 6 maart - Paradiso - € 8,-

Een scheepslading disco en house op woensdagnacht in Paradiso. Op deze eerste dag van het festival kunnen alle remmen los op beats van The Magician, Skip&Die, Tom Trago, SHMLSS en SPACEGIRLS.
 
Audio Culture
Donderdag 7 maart - Paradiso - € 15,-

Het Audio Culture label bestaat sinds 2011 en organiseert regelmatig feestjes in Amsterdam. De line-up van deze avond bestaat uit Gilles Peterson, Floating Points, Benji B, Midland, Geoge Fitzgerald, Mattikk en Audio Culture. Dit is samen te vatten als house, electro en een beetje dubstep en techno.
 
Modeselektor presents 50WEAPONS
Donderdag 7 maart - Melkweg - € 15,-

Modeselektor uit Berlijn was vorig jaar het hoogtepunt van Lowlands. Deze avond staat geheel in het teken van hun eigen label 50WEAPONS. Modeselektor draait zelf, naast optredens van Shed, Addison Groove, A Made Up Sound, Anstam, Phon.o, Bambounou en Benjamin Damage.

Canto Ostinato door Inner Act
Zaterdag 9 maart - Paradiso, € 7,-

Canto Ostinato is een bezwerend en hallucinerend klassiek stuk van de Nederlandse componist Simeon ten Holt. Het stuk is over de hele wereld bekend en geliefd. Door het repeterende karakter is het stuk uitstekend geschikt om in een electronische jasje te steken. Verwacht een unieke avond vol audiovisueel spektakel. 

Mr. Scruff
Zondag 10 maart - Melkweg - €12,-

Mr Scruff draait een exclusieve set van maar liefst vijf uur. Deze oude rot (al 20 jaar in het vak) speelde vorig jaar Pitch nog plat. Zijn stijl is makkelijk te omschrijven: van alles en meer!
 
Klik hiernaast om meteen je tickets te bestellen!

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.