Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
Drie tips voor ITs
23 MEI 2012 • Door René van der Meer • Meer blogs over Theater

Drie tips voor ITs

Tijdens ITs kun je verdeeld over de hoofdstad 50 unieke theaterproducties zien. Het festival biedt een podium voor aanstormend talent dus als je ergens de sterren van de toekomst kunt ontdekken, is het tijdens ITs. Om je het kiezen iets makkelijker te maken, geven we de volgende tips.

1. Living in Oblivion 
Wanneer: zondag, 23 juni, 17:00 uur
Waar:  Rozentheater
Wat zijn droomfilm had moeten worden, loopt voor een regisseur uit op een nachtmerrie. Crew en acteurs houden er hun eigen agenda op na, tegenslagen stapelen zich op en dan dreigt meneer de filmmaker ook nog het contact met de realiteit te verliezen. Een zwarte komedie over dromen en de harde realiteit. Gebaseerd op de briljante gelijknamige film van Tom Dillo, met Steve Buscemi. Meer info.

2. Dance Double Date #1
Wanneer: maandag, 26 juni, 20:00 uur
Waar: Frascati 1
Een double date op ITs. Maandag 25 juni is de dansvloer van zowel Nederlandse als Zuid-Afrikaanse dansers. De toppers van Codarts Rotterdam dansen choreografieën van gerenommeerde choreografen waaronder Jiří Kylián (Stamping Ground) en Club Guy & Roni (Poetic Disasters). Ze worden bijgestaan door School of Dance uit Kaapstad. Deze dansers komen van ver en geven alles wat ze hebben. Van neoklassiek via fusion tot zelfgemaakt werk en de Pansula township jive. Meer info.

3. The Virgin Suicides
Wanneer: Frascati 1
Waar: woensdag, 27 juni, 17:00 uur
Eerst was er het boek. Toen de film. Nu het toneelstuk. The Virgin Suicides vertelt het verhaal van de vijf Lisbon zusjes. Jong, knap en de obsessie van de puberende buurjongens. Het vijftal vormt een mysterie voor de jongens en dat wordt nog erger wanneer de meisjes vrijwillig uit het leven stappen. Op basis van hun herinneringen proberen ze grip te krijgen op de raadselachtige gebeurtenissen, maar of ze hier nu veel verder mee komen? Of je nu de film nu wel of niet hebt gezien; de zusjes Lisbon heten je van harte welkom. Meer info.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.