Artikelen Kortingen Win CJP events
Over CJP
Contact
Koop je pas Inloggen
48 uur non-stop feesten in een kazerne
24 MEI 2012 • Door Steven Stoffers • Meer blogs over Muziek

48 uur non-stop feesten in een kazerne

Vrijwel geen enkel land heeft zoveel festivals als Nederland. Nieuwkomers die een plekje in de overvolle agenda van de festivalganger willen bemachtigen, moeten dus iets bijzonders doen. CJP introduceert: de eerste editie van 8Bahn Area.Vernieuwing is het toverwoord: zoals Kraftwerks Autobahn in 1974 een nieuw soort muziek introduceerde, zorgt 8Bahn Area voor een andere estivalervaring. Het eerste meerdaagse non-stop muziekfestival van Nederland heeft een camping óp het festivalterrein, hier nog niet eerder vertoond.

Experimenteel
Bovendien is de line-up experimenteler dan welk Nederlands elektronicafestival dan ook. Laat dat maar aan organisator 8Bahn en de hosts op de andere vier podia (de experimentele organisators Juxtapose, New Dutch School, Cassette Collectief en muziekmagazine Le Voyage) over. Ze programmeerden onder andere deze headliners: Coki, Robert Hood, Âme, Levon Vincent, Boddika, Africa HiTech, Illum Sphere, Legowelt, I-F, Butane, Tom Trago en Steven de Peven.

Kazerne
Het enige dat niet nieuw is, is de locatie: een oude, verlaten legerkazerne, midden op de Veluwe.
Naast het muziekprogramma is er ook ruimte voor theater, videokunsten en andere absurde spielerei!
Kortom; 8Bahn Area voegt alles wat een festival bijzonder maakt samen, tot één non-stop feest.

Comments

We maken gebruik van cookies om jouw website-ervaring te optimaliseren. Door gebruik te maken van CJP.nl ga je hiermee akkoord.