Win: 2x2 Weekenders voor Guilty Pleasure Festival 2021 Win
Festival Gaan!

Win: 2x2 Weekenders voor Guilty Pleasure Festival 2021

Win: 2x2 Weekenders voor Guilty Pleasure Festival 2021 Win

WIN WIN WIN WIN WIN WIN WIN WIN WIN WIN

Nostalgie in een schaamteloos panterjasje: dát is Guilty Pleasure Festival 2021. De enige plek waar je met een borrel in je hand meehost op Def Rymz, je keel schor schreeuwt bij Disney Karaoke om vervolgens met volle overtuiging een schuimparty in te rollen. De stages zijn gevuld met alles wat je feesthart lief is. De precieze invulling wordt in verband met de bijzondere omstandigheden later onthuld. Maar houd rekening met een speeltuin voor volwassenen, maar dan beter. En met bier!

Wij mogen 2x2 Weekenders weggeven voor voor Guilty Pleasure Festival 2021 op 10 en 11 juli in Gaasperplas in Amsterdam. Wil jij kans maken? Klik dan op de blauwe knop met 'scoor korting'. Je doet dan mee met de winactie!

Let op: je moet inloggen om mee te doen met de winactie. Na een klik op de blauwe knop word je teruggeleid naar de website en doe je automatisch mee!

Scoor korting

Over deze venue

Laat je helemaal gaan bij de leukste optredens, gekste acts, gezelligste partners en heel veel nostalgische gekkigheid op het Guilty Pleasure Festival in Amsterdam.