Utrecht International Comedy Festival 20% korting
Festival Theater

Utrecht International Comedy Festival

Utrecht International Comedy Festival 20% korting

Lachen tot dat je erbij neervalt!

CJP-korting: 20% op alle events en voorstellingen.

Klik op de blauwe knop voor de kortingscode. Bekijk hier het hele programma van 22 februari t/m 4 maart in Utrecht. 

Eén van de grootste comedyfestivals van de wereld is terug voor nog meer spraakmakende stand-up comedy. Met 40(!) shows in 11 dagen presenteert het festival dit jaar namen als Martijn Koning, Magic Tom & Yuri en Glenn Wool.

Waar kan je naar toe? Nou, bijvoorbeeld naar Skere Comedy Night: een avond vol armoede-lol, want broke zijn is een state-of-mind. Tijdens de Epic Comedy Battle nemen 5 landen het tegen elkaar op in een epische comedystrijd. In ‘Is it a Bird’ combineert Jordan Gray haar muziek met comedy in een unieke show. En waarom series bingen op je bank als je real-life comedy kunt kijken tijdens de Big Binge of Comedy? Op 3 & 4 maart zijn vijf zalen van TivoliVredenburg gevuld met de meest geniale comedians, compleet met chill festivalsfeertje. 

Scoor deze deal

Over Utrecht International Comedy Festival

Utrecht als de spraakmakende haven voor comedy. Waar jong talent, comedians en makers hun publiek kunnen ontmoeten. Waar gewerkt en getoond wordt en waar het bruist van nieuwe idee├źn. Waar nieuwe samenwerkingsvormen gemakkelijk van de grond komen. Het UICF is daar om te ondersteunen en van de grond af op te bouwen. Het gewezen podium voor de laatste ontwikkelingen op het vlak van comedy, zowel nationaal als internationaal. Een podium dat zich nadrukkelijk verbonden weet met zijn publiek: in de stad, het land en de rest van de wereld. Dat is het Utrechts International Comedy Festival.