Toneelschuur € 10,- lastminute
Theater Film

Toneelschuur

Toneelschuur € 10,- lastminute

Zie de mooiste producties met flinke korting

Loop een paar keer de Toneelschuur binnen en je bent meteen op de hoogte van alle ins en outs van de theaterwereld. Toneelschuur toont namelijk niet alleen voorstellingen van de grote dans- en theatergezelschappen, maar maakt ook het podium vrij voor opkomend talent. Moderne interpretaties van klassiekers, visuele verhalen over een vreemde fantasiewereld of een dansworkshop om je innerlijke hippie te onthullen. Waar je ook naar op zoek bent; je vindt het in Haarlem bij de Toneelschuur.

Welke voorstellingen zijn echt leuk? Wil je graag naar theater maar heb je geen flauw idee waar je naar toe moet? De jongerenambassadeurs (15-21 jaar) van de Toneelschuur hebben daar een oplossing voor. Speciaal voor Backstage selecteerden zij voorstellingen uit het programma die je niet mag missen. Na afloop vragen de ambassadeurs de acteurs of dansers het hemd van het lijf en krijg je zelf ook de gelegenheid vragen te stellen.

Vanaf nu krijg je op bijna alle voorstellingen tot € 3,- korting met je CJP. Op de dag zelf is het helemaal mooi: je kunt altijd met € 10,- lastminute-korting naar binnen.

Scoor korting