Ligconcerten® Specials & Best of Einaudi in Het Scheepvaartmuseum Amsterdam 20% korting
Concert

Ligconcerten® Specials & Best of Einaudi in Het Scheepvaartmuseum Amsterdam

Ligconcerten® Specials & Best of Einaudi in Het Scheepvaartmuseum Amsterdam 20% korting

Geniet en relax van Einaudi op je matje in Het Scheepvaartmuseum

Ga met 20% korting naar het Ligconcerten® in Het Scheepvaartmuseum Amsterdam. Gebruik de code CJPTK20 bij het afrekenen. Je betaalt vervolgens € 35,- i.p.v. € 42,- voor een ticket. 

Een ligconcert® is het ultieme uitje waarbij je relaxt kan luisteren naar bijzondere muziek van Ludovico Einaudi en je even in een andere wereld waant. Dit concert wordt georganiseerd in het Scheepvaartmuseum waar de centrale hal een bewegend dak heeft. Wees snel met het kopen van je tickets, want dit is een geliefde locatie! Zien wij je dan?

29 oktober - Ligconcert® Best of Einaudi, Yiruma en Tiersen
Om 22:00 laat Jeroen van Veen je de nieuwste en meest bekende werken van Ludovico Einaudi, Yiruma en Yann Tiersen horen. 

3 december - Ligconcert® Specials & Best of Einaudi
Op 3 december zijn er twee bijzondere concerten waarvan het eerste een nieuw concert is genaamd Ligconcert® Specials om 19:30 en het tweede concert begint om 22:00u met Best of Einaudi allebei gespeeld door pianist Jeroen van Veen.

Scoor deze deal

Over Theaterkantoor

Theaterkantoor in een notendop: • Organiseren en produceren van unieke muziek- en theaterproducties op bijzondere locaties. • Ondersteunen van musici, acteurs en theatermakers bij producties, administratie, agendabeheer, plannen en organiseren, etc. etc. • Fungeren als “broedplaats” voor (jong) startende artiesten door hen te begeleiden en te koppelen aan een netwerk van collega’s, theaters, producenten, technici, etc. • Samenwerken met podia en locaties op organisatorisch en productioneel gebied.