Hermitage Amsterdam € 3,60 korting
Museum

Hermitage Amsterdam

Hermitage Amsterdam € 3,60 korting

De Hermitage Amsterdam toont spraakmakende tentoonstellingen met internationale collecties.

Vanaf zaterdag 17 september 2022 wordt het museum omgetoverd tot een huis vol liefdesverhalen. De tentoonstelling Love Stories – Kunst, passie en tragedie van de National Portrait Gallery in Londen laat een grote collectie meesterwerken zien die de liefde verbeelden. Samen geven ze een ontroerend beeld van hoe liefde en verlangen de portretkunst gevormd hebben – van de late zestiende eeuw tot nu. De kern wordt gevormd door een reeks real-life love stories over de liefde in al haar vormen. Van romantische liefde tot de obsessie van kunstenaars voor hun muze en van liefdestragedies tot de liefde die tegen alle verwachtingen in overwint.

Love Stories is een samenwerking tussen de National Portrait Gallery in Londen, Hermitage Amsterdam en de Dutch National Portrait Gallery. Te zien tot en met zondag 8 januari 2023.

Met CJP krijg je € 3,60 korting op de entree: dat betekent dat je nog maar € 12,00 betaalt om al het moois in de Hermitage te bekijken. Klik op de blauwe button om te checken wat er nu te zien is.

Scoor deze deal