Dutch Design Week € 7,- korting
Gaan! Festival

Dutch Design Week

Niet meer beschikbaar
Dutch Design Week € 7,- korting

Het grootste designevenement van Noord-Europa

Een lamp die eruitziet als een kindertekening, een haast menselijke aanraking door een robot, een broedplaats om te experimenteren met afvalplastic: op de 20ste editie van de Dutch Design Week (DDW) is weer genoeg te doen. Je ziet op grootste designevenement van Noord-Europa werk en concepten van ruim 2600 ontwerpers, verspreid over meer dan honderd locaties door de hele stad. Check onder andere tentoonstellingen, lezingen, prijsuitreikingen, netwerkbijeenkomsten, debatten en andere festiviteiten.

Met je polsbandje heb je 9 dagen toegang tot o.a.: het Klokgebouw, Things that Matters in de nieuwe Microlab Hall van Strjip-S, Graduation Show Design Academy Eindhoven in het Beursgebouw, Van Abbemuseum, Sectie-C, Dutch Invertuals, Cabinet of CollaborationsKazerne – Home of Design, New Order of Fashion Lab en Philips Museum.

Met CJP krijg je € 7,- korting op een ticket en betaal je nog maar € 14,-. Lees hier waar je je ticket omruilt voor een polsbandje. De laatste corona-maatregelen lees je hier.

Niet meer beschikbaar