De Nederlandse Dansdagen 50% korting

De Nederlandse Dansdagen

De Nederlandse Dansdagen 50% korting

TikTok-dansjes zijn er niks bij!

Speciaal voor jou heeft hét dansfestival van Nederland een selectie gemaakt van de leukste dans-events en voorstellingen. Klik op onderstaande linkjes om kaarten te bestellen! Met de kortingscode ND2022CJP krijg je 50% korting op de volgende events

Magie op de dansvloer: Elemental Exchange
Improvisatie op het Vrijthof: wat er precies gaat gebeuren weet niemand, maar een dansexplosie mag je zeker verwachten van de dansers van Amenti Theatre Company.  

Zelf los gaan in Club Tweak 
Een club waar je jezelf tot in de vroege uurtjes kunt verliezen op de dansvloer. Dans samen met de toonaangevende dansers en choreografen van Nederland op de beats van lokale en nationale DJ's. Met CJP kan je al voor € 2,50 naar binnen! 

De ultieme dansbattle  
De ultieme dansbattle Open Your Mind X IBE maak je mee in hartje Maastricht. Het allerbeste uit de urban dansscene in battles, waarbij de grenzen tussen theater en wedstrijd vervagen.  

Nieuwe talenten, nieuwe dans
Conny Janssen, een van de meest toonaangevende choreografen in Nederland, selecteert elke editie een bijzondere verscheidenheid aan talent. De samenwerking met deze 3 jonge talenten levert een verrassende dansavond op. 

Scoor deze deal