Bespaar op je zorgverzekering met CJP Zorg verzekering
Lifestyle & Gadgets

Bespaar op je zorgverzekering met CJP

Bespaar op je zorgverzekering met CJP Zorg verzekering

Geld besparen op je zorgverzekering? CJP helpt je nu ook aan een voordelige en goede zorgverzekering met gratis extra’s alleen via CJP.

CZdirect heeft scherp geprijsde zorgverzekeringen die goed passen bij jongeren. CZdirect is dé voordelige online zorgverzekering van CZ. Met CZdirect krijg je de service en kwaliteit die je mag verwachten van CZ maar dan voor een scherpe prijs. Zo kan je naar elk ziekenhuis in Nederland en kan je op je vakantie appen met een verpleegkundige uit Nederland.

Via CJP krijg je nog extra voordelen bij een aanvullende zorgverzekering van CZdirect. Zoals gratis condooms, gratis anticonceptie en vaccinaties voor het buitenland. Dit zijn voordelen die je niet krijgt via een vergelijker. 

Bespaar met CZdirect
De premie voor de basisverzekering van CZdirect is € 128,30 per maand bij een eigen risico van € 385,-. Met een eigen risico van € 885,- betaal je € 108,30 premie per maand.

Overstappen kost maar een paar minuten! En kan tot uiterlijk 31 december 2022.

Overstappen naar CZdirect

-> Lees hier onze zorgverzekering bespaartips!


Alle Nederlanders van 18 jaar en ouder zijn verplicht zelf een zorgverzekering af te sluiten. Doe je dit voor de eerste keer of heb je vragen over wat het beste bij jou past? Vraag dan ook advies aan jouw ouders/verzorgers.

Lees hier meer over waarom CJP kiest voor een samenwerking met CZ.

Scoor deze deal