A Perfect Day Tekenshow €2,- korting
Museum

A Perfect Day Tekenshow

A Perfect Day Tekenshow €2,- korting

A Perfect Day Tekenshow is terug

Met CJP krijg je € 2,- korting op een dagticket van A Perfect Day Tekenshow. Je betaalt nu € 7,50 voor een ticket in plaats van € 9,-. 

Klik op de blauwe button en vervolgens op tickets. De eerste optie zijn de dagtickets. Gebruik de speciale CJP actiecode: AperfectCJP. Nu verschijnt de extra ticketoptie 'Tekenshow CJP'.

Van 23 september tot en met 2 oktober vindt de derde editie van A Perfect Day Tekenshow plaats op een nieuwe locatie: ‘Door Open Space’ op de NDSM-werf in Amsterdam. Een expositie voor jong en oud, voor liefhebbers en (amateur-)tekenaars. Er zijn niet alleen ruim 400 werken te zien, bezoekers kunnen ook deelnemen aan een uitgebreid programma.

De Tekenshow laat een grote diversiteit aan werk zien uit de autonome en toegepaste kunsten en - nu meer dan ooit - werk van tekenaars die alleen op social media actief zijn. Met meer dan 50 (inter)nationale kunstenaars zoals Bas Kosters, Liana Finck, Grace Miceli, Rogier Roeters en Jip van den Toorn is deze editie groter dan ooit. Extra bijzonder is de installatie van David Shrigley, voor het eerst te zien in Nederland.

Scoor deze deal